Vul je gegevens in en ontvang een downloadlink in je mailbox. Wie wenst kan ook een gedrukt exemplaar aanvragen (printexemplaren uitsluitend voor wie actief is in de horecasector PC 302).
Gratis e-book Inclusieve Hospitality
Inclusief ondernemen, het is niet zomaar een hype. Verre van! Het is een bewuste keuze van moderne bedrijven om diversiteit te omarmen, opportuniteiten te zien en te grijpen. Jij, als horecawerkgever, kan inzetten op Inclusieve Hospitality. Een inclusieve aanpak helpt jouw horecazaak vooruit! Hoe? De tips en voorbeelden uit ons nieuwste e-book helpen je op weg.
Inclusief denken helpt jouw zaak vooruit
Een diverse samenleving brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee. Denk maar aan nieuwe gerechten en producten die we leren kennen. Meer diversiteit betekent ook nieuwe gasten en behoeften. Als horecaonderneming is het belangrijk om deze kansen aan te grijpen en verder te professionaliseren. Inclusieve hospitality wil zeggen dat je rekening houdt met de diversiteit aan jouw gasten en hun uiteenlopende levensstijlen. Zo krijg je een grotere gasttevredenheid, wat voor een hogere omzet en rendabiliteit kan zorgen.
Met dit e-book vol praktijkvoorbeelden en tips van experten over het hoe en wat, bieden we jou een nieuw perspectief op de kansen die diversiteit met zich meebrengt. We helpen je op weg richting een inclusieve horecazaak. Je zal daardoor een ander soort relatie aan gaan met je gasten, meer betekenisvol en verbindend, waardoor ook de rendabiliteit van je zaak zal stijgen. Je bent en blijft tenslotte je eigen en grootste marketeer.
Voor wie?
Voor horecawerkgevers en/of -managers die inspiratie en haalbare tips willen om meer klanten te bereiken dankzij een inclusieve aanpak.
In dit e-book
- Feiten en fabels over inclusief ondernemen in de horeca
- Inclusieve marketing
- Vooroordelen
- 8 tips om diverse doelgroepen gastvrij te ontvangen
- Een inclusieve klantenbeleving
- Een groter bereik door een divers team
- 5 principes om inclusief te ondernemen
Met expliciete dank aan
- Hanan Challouki, inclusief strateeg en oprichter van Inclusified, auteur van het boek 'Inclusieve communicatie'.
- Ilse Duponcheel, reputatie- en marketingexpert, docent hotelmanagement en eigenaar Dolce World
- Kevin Strubbe, expert gastvrijheid in de horeca
- De vele horecaondernemers die meewerkten aan deze publicatie
Gratis download
Vul het formulier in en ontvang het ebook in je mailbox!
Lees je hierboven "Thank you for subscribing"? Dan is je aanvraag goed gelukt en ontvang je de downloadlink weldra in je mailbox. Check ook je spamfolder of ongewenste e-mail.
- Het systeem laat maar één aanvraag per e-mailadres toe. Heb je problemen met de download? Stuur ons een mailtje hallo@horecaformavlaanderen.be.
- Het bezorgen van de gedrukte versie kan enkele dagen duren. Het is belangrijk dat je adres volledig is. We sturen je exemplaar op of de vormingsconsulent springt binnen in de zaak.