Van werkzoekend naar werkzeker: 42 cursisten studeren af na horecaopleiding

Het 4de jaar Hospitality Heroes in Antwerpen en Gent. We hielpen opnieuw een groep gemotiveerde werkzoekenden in hun zoektocht naar een duurzame job. Ze volgden een professionele horecaopleiding, volbrachten succesvol hun stage en ontvingen vorige week met trots hun diploma. Klaar om hun horeca-avontuur aan te gaan.
Maandag 17 June 2024

Al van Hospitality Heroes gehoord? Hospitality Heroes is een opleidings- en tewerkstellingstraject dat we samen met onze partners organiseren voor werkzoekenden en anderstalige nieuwkomers. Zo ondersteunen we de doelgroep richting een duurzame job op de arbeidsmarkt én pakken we het personeelstekort aan in de horecasector.

Hospitality Heroes

Het opleidings- en tewerkstellingstraject dat levens verandert!

Ontdek meer over het traject

We gaan voor duurzame tewerkstelling en tevreden werknemers 

Het was weer een succes dit jaar, want 42 cursisten ontvingen fier hun diploma voor hulpkok, keuken-, zaal-, afwas- of kamerdienstmedewerker. Ze leerden alle kneepjes van het vak tijdens hun professionele opleiding en stage. Deze nieuwe groep aan opgeleide, gemotiveerde mensen staat klaar om de Antwerpse en Gentse horeca te tonen wat ze in hun mars hebben. 

Onze tajectbegeleiders ondersteunen hen nog een tijdje. Tijdens deze nazorg waken ze over de match met de werkgever én het werkgeluk van de cursisten. Tevreden mensen en een duurzame tewerkstelling is waar we naar streven.

Met dank aan onze partners voor de fijne samenwerking: VDAB, Stad Antwerpen, Stad Gent en de organisaties die dicht bij de doelgroep staan (Ligo, Atlas, Kopa, GATAM, OCMW). Op een volgende succesvolle editie.