Opleidingsmagazine #2

Horeca Forma wil horecamensen inspireren, ondersteunen en versterken. Dan doen we met opleidingen, maar ook met frisse ideeën, advies en inspirerende verhalen. Daarom dit opleidingsmagazine: kraakvers, licht verteerbaar en van eigen kweek. Laat het smaken!
Zondag 27 September 2020

Iedereen heeft ambities, hoe groot of klein ook. Met onze gratis opleidingen kom je altijd een stapje dichter bij je doel. Wat extra inspiratie, kan natuurlijk nooit kwaad. Daarom serveren we jou ons kraakvers opleidingsmagazine waarin we het woord geven aan heel wat horecacollega's & -experten. Waar zijn zij mee bezig en wat kan je van hen leren? 

Neem een tas koffie (met koekje als je wil), plof je comfortabel neer en klik op onderstaande link om het digitale magazine te doorbladeren.

Digitaal opleidingsmagazine 2020-2021

Laat je inspireren door collega's en experten, allemaal gepassioneerd door horeca. Net als jij.

Doorblader het magazine
uitneembare opleidingsbijlage middenspread

Tip: 

Binnenin vind je een uitneembaar overzicht van onze opleidingstitels. Je kan de bijlage hier makkelijk downloaden, printen en uithangen in de zaak!

Bedankt voor jullie input! :

  • Katrien Vergote, restaurant De Venitien in Blankenberge
  • Xenia, Judy en Tanja, Lindner Hotel Antwerpen
  • Crime Control, experten in veiligheid en omgaan met agressie
  • Ief Van Honnacker,  beste Maître d'Hotel  ter wereld
  • Wouter Helsen, barista bij Or Coffee
  • Michael Vanderhaeghe, chefkok L'Hostellerie Saint-Nicolas**
  • Sebastian Sandor, chefkok L'Héritage
  • Ae Jin Huys, Koreaanse chefkok
  • Kiko Amoruso, restaurant Baracca in Leuven
  • Kevin Strubbe, gastvrijheids- en etiquettespecialist
  • Dave Aertgeerts, barexpert
  • Pieter-Jan Lint, vegan chef en expert
  • Kim Vandamme, trajectbegeleider bij Horeca Forma
  • Pieter D'hoop, foodfotograaf
  • Patrick Wintein, Restaurant Royale in Knokke
  • Lidia Paletta, Hotel Zuid in Genk
  • Pia Indigne, Koffiebar Beans in Mechelen
  • Ruben Van Rompaey, restaurant Hamburg in Aarschot
  • Kimberly Rooseleers, brasserie De Oase in Merelbeke
  • Dominique Vandenberghe, restaurant De Rooterie in Kuurne
  • Eva Van Osselaer, brunchbar Soep&Zoet in Sint-Niklaas
  • Robin Vanderelst, directeur Horeca Forma
  • Jan Tournier, restaurant Cuchara** in Lommel