Horeca Forma

Ben je of wil je aan de slag in de horecasector (PC 302)? Stel je zelf mensen te werk in de horeca? Dan helpt Horeca Forma je graag vooruit met tips, ondersteuning en advies. En, speciaal voor vakmensen, met inspirerende opleidingen waar je in korte tijd veel van opsteekt.

Over Horeca Forma

Sectororganisatie Horeca Forma is er voor iedereen die in de horecasector (Paritair Comité 302) werkt of wilt werken. Met een professioneel opleidingsaanbod, advies op maat, inspiratie en nieuwe ideeën zorgen we ervoor dat je groeit en sterker staat op elk vlak. We staan je bij, je hele horecacarrière lang.

Op deze website spelen we onze sterkste troef uit: een ruim opleidingsaanbod, gratis voor medewerkers in het Paritair Comité 302 voor de horeca. Onze trainingen richten zich in de eerste plaats naar werknemers (PC 302). Horecawerkgevers met medewerkers die Horeca Forma-opleidingen volgen, kunnen ook deelnemen.

Voor de vakmensen van vandaag ... en morgen

Horeca Forma investeert ook in toekomstige horecamedewerkers. Samen met het horecaonderwijs willen we de jeugd optimaal voorbereiden op het horecaberoep. Duaal leren, of 'leren op de werkplek' speelt daarin een cruciale rol. Elk bedrijf dat een leerling uit bv. een hotelschool wil opleiden in de zaak, moet erkend worden als 'leerbedrijf'. Wij leveren deze erkenning af en begeleiden en ondersteunen bedrijven, scholen en leerlingen in heel dit leertraject. Zo maken we van het nieuwe duaal leren een succes.

Ook gemotiveerde werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor professionele opleidingen. We nemen ze onder onze vleugels en laten ze pas los als ze een toffe horecajob hebben gevonden (misschien wel bij jou...?). Voor deze opleidingen werken we vaak samen met VDAB of een lokale tewerkstellingsorganisatie. Geen enkel horecatalent mag verloren gaan!

Binnenkort vind je op deze site meer info over onze dienstverlening. Heb je intussen vragen? Laat het weten via forma@horeca.be of contacteer één van onze medewerkers.