Food

Koekjes en gebak

Het dessert is de kers op je kaart

2-daagse training Basis

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Tijdens deze tweedaagse opleiding doorloop je het volledige bereidingsproces van verschillende desserten. Je leert meer over de grondstoffen, de verschillende deegbereidingen, het bakproces en de bewaring. Hierna kan je als de beste mousses of geleien binden

Wat ga je leren?

  • De grondstoffen juist te kiezen.
  • Alles over: zet-, kruimel-, wrijf-, kook- en roerdegen, zet- of kruimeldegen met bakpoeder, biscuit en cakebeslag.
  • De factoren die boterdeeg beïnvloeden, zoals de oventemperatuur. 
  • De bewaring van desserten
  • Bindingen van mousses en geleien
  • Emulsies, ganache montée en boterroom maken

Trainer

Patisserie D'Hollander 

Agenda

Koekjes en gebak

  • maandag 2 december - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 3 december - 10:00 - 16:00
Heverlee

Colruyt Academy Leuven, Interleuvenlaan 17 A, 3001 Heverlee

(Google Maps)

Gratis parking.

Koekjes en gebak

  • dinsdag 18 februari - 10:00 - 16:00

  • maandag 17 februari - 10:00 - 16:00
Wommelgem

Patisserie D'hollander, Herentalsebaan 196, 2160 Wommelgem

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma