Food

Koekjes en gebak

Het dessert is de kers op je kaart

2-daagse training Basis

Over deze opleiding

Tijdens deze tweedaagse opleiding doorloop je het volledige bereidingsproces van verschillende desserten. Je leert meer over de grondstoffen, de verschillende deegbereidingen, het bakproces en de bewaring. Hierna kan je als de beste mousses of geleien binden

Wat ga je leren?

  • De grondstoffen juist te kiezen.
  • Alles over: zet-, kruimel-, wrijf-, kook- en roerdegen, zet- of kruimeldegen met bakpoeder, biscuit en cakebeslag.
  • De factoren die boterdeeg beïnvloeden, zoals de oventemperatuur. 
  • De bewaring van desserten
  • Bindingen van mousses en geleien
  • Emulsies, ganache montée en boterroom maken

Trainer

Patisserie D'Hollander 

Agenda

Koekjes en gebak

  • maandag 17 februari - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 18 februari - 10:00 - 16:00
Wommelgem

Patisserie D'hollander, Herentalsebaan 196, 2160 Wommelgem

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Koekjes en gebak

  • maandag 23 maart - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 24 maart - 10:00 - 16:00
Brugge

Syntra West - Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma