Food

Brood bakken en serveren

België is een broodland, zoveel is zeker. In deze opleiding leer je verschillende broden maken en ze serveren aan je gasten. 

 

één dag Basis

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Klanten zijn meer en meer op zoek naar een totaalervaring. Ze oordelen over alles, ook over het brood dat je als voorafje serveert. Kies het juiste brood en je slaagt erin om je gasten al van bij het begin te imponeren.

In deze opleiding bekijken we een brede waaier aan broden: zoute broodjes zoals foccacia, ciabatta met of zonder kruiden, een dagelijks brood, tegelbrood, wit brood, roggeverdommeke, granenbroden en overheerlijke zoete broodjes zoals briochebrood en rozijnenbrood.

Wat ga je leren?

  • Hoe je deeg draait en verwerkt tot het
  • Het afbakken en bewaren van deze broodsoorten.
  • De economische kant van het verhaal: hoe je brood invriest om later te gebruiken

Trainer

Patisserie D'Hollander

Agenda

Brood op de plank

  • maandag 21 oktober - 09:00 - 16:00
Brugge

Syntra West - Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Deze opleiding liever in je bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma