Céline Adyns

Energieke onderneemster en chefkok

Céline Adyns is gespecialiseerd in de wereldkeuken, exotische en vegetarische delicatessen. Ze geeft er altijd een lokale twist aan.

Een training met Céline Adyns volgen?

Deze energieke tornado heeft jarenlange ervaring als chef in restaurants en cateringzaken. Haar vakkennis vergaarde ze door onvermoeibaar te experimenteren, te koken met buitenlandse chefs en kooklessen rond de wereld te volgen. Céline zal pas rust vinden als ze élk ingrediënt op onze planeet heeft geproefd. Met deze expertise in haar rugzak startte ze haar eigen foodtruck “La Bonace”Wereldkeuken, exotische en vegetarische delicatessen zijn Célines specialiteiten. Toch gaat ze vooral aan de slag met producten van lokale producenten, met wat rekenwerk past dit perfect in een rendabele zaak.  

Ze laat zich inspireren door de producten die er op die dag bijzonder lekker en vers uitzien. Op deze manier gelooft ze er in om goede deal te doen voor haarzelf maar ook voor de gast.  

Céline is er vast van overtuigd dat je als chef en als zaakvoerder élke dag moet streven om beter te zijn, in je concept, in je positionering, in wat je serveert en hoe je het serveert. Ze hoopt tijdens haar opleidingen rond streetfood & mezze vooral te inspireren en uit te dagen om te experimenteren.

Meer Horeca Forma trainers

Een training met Céline Adyns volgen?