Food

Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor beginners

Sinds enkele jaren zijn er verschillende producten uit de voedingsindustrie binnen het handbereik gekomen van de horeca. Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je ze kennen en gebruiken.

2-daagse training Basis

Wie heeft recht op de gratis opleidingen van Horeca Forma?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers, extra's en werkstudenten)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Over deze opleiding

Deze opleiding heette vroeger 'Texturen: werken met geleermiddelen, emulgatoren en bindmiddelen'. Dit is nog dezelfde training.

Met deze producten leren we nieuwe texturen en structuren in je gerechten te creëren. 

Voor wie?

Iedere kok van de keukenbrigade.

Basiskennis is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Wat ga je leren?

Dag 1

Welke geleermiddelenbindmiddelen en suikers zijn er en wat kan je er allemaal mee doen. We vergelijken verschillende producten.

Dag 2

Hoe gebruik je deze producten optimaal in gerechten, desserten, hapjes, cocktails en mocktails.

Trainer

Piet Van Steenbergen

Agenda

Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor beginners

  • maandag 11 oktober 2021 - 10:00 - 16:00

  • maandag 18 oktober 2021 - 10:00 - 16:00
Houthalen

De Barrier, Grote Baan 9, 3530, Houthalen

(Google Maps)

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Voorbeeldtraject
1. Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor beginners -> 2. Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.