Als gepassioneerde horecamedewerker ben je graag geïnspireerd en ontplooi je graag jouw competenties. Om je hierbij te helpen publiceren wij elk jaar in september een opleidingsmagazine waarbij we bevlogen horecamensen aan het woord laten. Ze delen tips, tricks en bovenal hun passie. In ons magazine proef je ook van onze professionele, korte en superefficiënte opleidingen, die jij gratis kan volgen

Dus sit back, relax en lees de vele verhalen. Dat kan ook digitaal!

magazine 2021-2022

Nieuw: magazine 2021-2022

Laat je inspireren door collega's uit de horeca.

Bekijk het digitaal magazine
Met inhoudelijke bijdragen van: 
Viviane Plaquet, Zilte / Bart Canini, Creneau International / Dennis Schoors, Bistro Poulidor / Eline Van Der Strieckts, Rokkebolle / Jeroen Mangelschots, Whatz Hap / Jens Brysse, St. Georges / Dany Dhollander, Financieel expert / Maria Gutierrez, Atef Aniss Salib Hanna en Jelbrich Hendrickx, Murni / Céline Adyns,  Horeca Forma / Sebastian Sandor, L’Héritage / Geert Bruggeman, Expert voedselveiligheid / Ilse Duponcheel, Expert reputatiemanagement & marketing / Kevn Strubbe, Etiquette en gastvrijheidsexpert / Gunther De Buck, De Poutrel / Quirine Quak, Cosmocafé / Cyla Vogel en Hannes Hooyberghs

Wie krijgt ons gratis magazine?

Dit gratis magazine wordt jaarlijks in september verstuurd naar horecawerknemers tewerkgesteld in Paritair Comité 302 en naar de uitbaters van een horecabedrijf PC 302. Behoor je tot deze doelgroep, maar heb je toch geen magazine ontvangen? Laat een berichtje na via hallo@horecaformavlaanderen.be of het contactformulier.

Vorige edities

Herlees hier het magazine jaargang 2020-2021

jaargang 2020-2021
magazine-horeca-forma-opleidingen-overzicht

Herlees hier het magazine jaargang 2019-2020

Jaargang 2019-2020

Suggesties?

Reacties en suggesties zijn altijd welkom via een berichtje naar hallo@horecaformavlaanderen.be.