Wij staan bekend om ons professioneel opleidingsaanbod voor de horeca, en daar zijn we blij om. Onze gratis trainingen zijn één manier om horecamensen te ondersteunen, versterken en inspireren. Maar je raadt het al: we doen nog veel meer dan opleidingen organiseren. Het bewijs daarvan is ons eerste magazine. Kraakvers, licht verteerbaar en van eigen kweek. Laat het smaken!

magazine-horeca-forma-opleidingen-overzicht

Bekijk het digitale magazine

Advies van onze trainers, info over jongeren opleiden, werken met mensen die de taal niet spreken, scoren op sociale media,... Dit en meer lees je in ons magazine.

Toon mij het magazine

Of lees alvast deze twee artikels in onze blog

Drie jaar geleden nam chefkok Seppe Nobels (Graanmarkt 13) Badr Aldouni onder zijn vleugels, een Syrische vluchteling en scheepskok. Hoe gaat het nu met hen? En hoe hebben zij de samenwerking tot nu toe beleefd? Wij kennen het antwoord, want we gingen het hen zelf vragen. 

Van volgen over liken tot ... reserveren! Met deze tips van onze sociale media-trainers Ine, Marilyn en Yvan weet jij hoe te scoren op Instagram en Facebook.