Horecaondernemers zoeken goed personeel!

Misschien droomt jouw kind er stiekem ook al van: ooit een eigen restaurant of cocktailbar runnen. Die passie op jonge leeftijd is fantastisch. En het mooie is dat zij hun talenten eerst kunnen ontplooien aan de zijde van ervaren horecaondernemers. Goed opgeleide, leergierige werknemers zijn in elke zaak welkom.

Voor de keuken ben ik altijd op zoek naar leergierige profielen. Naar mensen die niet alleen bezig zijn met zichzelf, maar ook willen weten waar anderen mee bezig zijn. Mensen die leren met hun ogen.

Ann-Sophie, uitbater en chefkok Ansoler

Wat voor ons belangrijk is: mensen die open zijn, warm zijn, aandacht hebben voor andere mensen en empathisch zijn.

Ben, uitbater De Ganzerick

Een goeie kok is eigenlijk een beetje een tovenaar. Hij of zij is creatief en organisatorisch sterk.

Steven, uitbater restaurant Lesco

Kies bewust voor horeca, volg een horeca-opleiding en maak van je hobby je beroep

Davy Brocatus, uitbater Studios 1-2-3

Leerlingen hotelschool dagen TikTokker Aaron De Groeve uit

Het belang van een horeca-opleiding blijkt ook uit de challenges die 4 leerlingen van hotelscholen in petto hadden voor TikTokker Aaron De Groeve. Benieuwd naar het resultaat…? Scroll dan zeker verder.

Challenge 1: Een mocktail à la Aaron De Groeve. Welke bestel jij?

Challenge 2: Een tafel afruimen zonder brokken maken. Simpel, is het niet?

Challenge 3: Een groentendessert om van te smullen… Of toch niet?

Challenge 4: Worst, appelmoes en puree op sterrenniveau. Een onmogelijke opdracht?

Interesse in een horecaopleiding?

Groot gelijk! Overal in Vlaanderen vind je scholen met een horeca-aanbod. Neem een kijkje op de schoolwebsite voor meer info over de opleidingen en lespakketten.

Ontdek de hotelscholen en hun opleidingen