Talen

Boost je Duits

Sta je met je mond vol tanden wanneer je door een klant wordt aangesproken in het Duits? Na deze opleiding kan je hem vol zelfvertrouwen te woord staan.

halve dag Basis

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Vakantiegangers weten de weg naar België te vinden. En dat is goed nieuws voor de horeca. Ook zakengasten zoeken een snel antwoord op hun vragen, en dan kan een gastvriendelijke bediening natuurlijk niet ontbreken.

Met een behulpzame en sympathieke service kan je als horecazaak het verschil maken. Daarvoor hoef je gelukkig geen woordenboek van buiten te leren.

Tijdens een boostcursus Duits oefent je team dagdagelijkse & herkenbare werksituaties in. Want belangrijker dan talenkennis, is het zelfvertrouwen om een gast in het Duits te bedienen.

Deze 1/2e dag training vindt plaats op de werkvloer, op een dag die jou past. Ook Frans en Engels behoren tot de mogelijkheden.

Deze opleiding in je bedrijf organiseren?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar je toe. 

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Dit is een bedrijfsopleiding. Deze training wordt niet in het open aanbod georganiseerd.