Food

Allergenenvrij koken in de praktijk

Meer en meer gasten geven een allergie of intolerantie door bij het reserveren. Je wilt natuurlijk niet inboeten aan smaak én het moet haalbaar blijven. Hoe pak je dit aan? Deze kookworkshop geeft je inspiratie om zelf lekkere alternatieven te bereiden.

één dag Basis

Horeca Forma biedt gratis opleidingen van onschatbare waarde. Maar voor wie

  • In de eerste plaats voor werknemers in loondienst: horecasector PC 302. Tot één jaar na hun laatste contract.
  • Je bent horecawerkgever (PC 302)?
    • Dan krijg je sowieso één opleiding naar keuze.
    • + toegang tot heel het aanbod als minstens één van je werknemers minstens één opleiding volgt.

Over deze opleiding

Gluten, eieren, gelatine, lactose,… het zijn maar een paar van de intoleranties die er vandaag bestaan. In deze opleiding leer je welke alternatieve ingrediënten er bestaan en hoe je ze gebruikt. Samen met trainer Piet maak je verschillende recepten klaar en kan je daarna zelf eindeloos variëren.

Wat ga je leren?

  • Waarop moet je letten als je kookt voor iemand met een allergie of intolerantie
  • Haalbare alternatieven voor minstens 18 allergieën en intoleranties
  • Hoe vet en suikers reduceren
  • Seizoensgebonden recepten zonder allergenen

Trainer

Piet Van Steenbergen. Meer trainingen met chef Piet

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname (PC 302)
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.