Food

Gepimpte klassiekers

Een frisse, lichte vol-au-vent bereiden onmogelijk?

Leer klassieke gerechten maken met nieuwe technieken en producten.

één dag Ervaren

Onze opleidingen zijn gratis! Maar voor wie?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden afwijken.

Over deze opleiding

De hedendaagse keuken is fris, zuiver en licht. Dat kunnen we niet altijd zeggen over klassiekers als hutsepot, vol au vent, paling in ’t groen, osso buco, paella, vitello tonato of appeltaart. Of wel?

In deze opleiding maak je klassieke gerechten met nieuwe toestellen en nieuwe producten.

Je leert de klassiekers op een andere manier te bereiden met respect voor de producten.

Voor wie?

Voor elke kok van de keukenbrigade.

Basiskennis is een meerwaarde, maar niet vereist.

Wat ga je leren?

We nemen een aantal klassiekers onder de loep en herwerken ze met moderne toestellen, en oude en hedendaagse technieken, tot verrassende resultaten.

Zowel ons eigen klassiekers als internationale klassiekers komen aan bod.

Trainer

Piet Van Steenbergen

Agenda

Gepimpte klassiekers

  • maandag 9 oktober 2023 - 10:00 - 16:00
Kuurne

Bossuyt Grootkeuken, Noordlaan 19, 8520, Kuurne

(Google Maps)

Parking van Bossuyt ter beschikking. Moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.