Food

Een culinaire makeover voor je klassiekers

Een frisse, lichte vol-au-vent bereiden onmogelijk? Think again. Leer klassieke gerechten maken met nieuwe technieken en producten.

één dag Ervaren

Horeca Forma is de officiële vormingsorganisatie voor de horecasector Paritair Comité 302. Ons gratis aanbod is enkel bedoeld voor:

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden lichtjes afwijken. Inschrijvingen van zaakvoerders zonder RSZ, particulieren, jobstudenten, flexi's, vrijwilligers,... worden geweigerd.

Over deze opleiding

De hedendaagse keuken is fris, zuiver en licht. Dat kunnen we niet altijd zeggen over klassiekers als hutsepot, vol au vent, paling in ’t groen, osso buco, paella, vitello tonato of appeltaart. Of wel? In deze opleiding maak je klassieke gerechten met nieuwe toestellen en nieuwe producten. Je leert de klassiekers op een andere manier te bereiden met respect voor de producten.

Wat ga je leren?

  • We nemen een aantal klassiekers onder de loep en herwerken ze met moderne toestellen, en oude en hedendaagse technieken, tot verrassende resultaten.
  • Zowel onze Belgische klassiekers als internationale klassiekers komen aan bod.

Trainer

Piet Van Steenbergen. Meer trainingen met chef Piet.

Agenda

Een culinaire makeover voor je klassiekers

  • woensdag 15 mei 2024 - 10:00 - 16:00
Gent

Hotelschool Gent, Lange Violettenstraat 10-12, 9000, Gent

(Google Maps)

Parking Zuid is vlakbij. Tram- en bushaltes op wandelafstand.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.