Waarom zou je ervoor kiezen om een training te volgen bij ons? Wij zetten 6 goeie redenen op een rijtje. En zoals steeds, is de laatste reden misschien wel de belangrijkste:  onze opleidingen zijn gratis voor iedereen die tot onze doelgroep behoort. Dat zijn horecawerknemers in PC 302, horecawerkgevers met personeel dat onze opleidingen volgt en werkzoekenden die het afgelopen jaar nog in de horecasector werkten. PC 302 staat  voor "Paritair  Comité 302", je kan dit controleren bovenaan je loonbrief.

1. Kort, krachtig en praktijkgericht

Onze trainingen duren meestal één of twee dagen. Wat je vandaag leert, pas je morgen toe. 

2. Voor vakmensen door vakmensen

Onze trainers kennen de horecawereld. Ze weten waarover ze praten, omdat ze zelf jarenlange horeca-ervaring hebben of omdat ze voortdurend samenwerken met horecamensen.

3. Gezellig en fun

Je volgt onze trainingen in vrij kleine groepen (min. 6, max 12 deelnemers). Kansen genoeg om jouw specifieke vragen te stellen. Bovendien leer je ook veel van elkaar. Ohja, we beseffen dat horecamensen niet graag stilzitten. We houden het actief en praktijkgericht.

4. Je krijgt een getuigschrift

Je gaat naar huis met een getuigschrift om mee te pronken. Sommige trainingen leveren ook een erkend certificaat op.

5. Keuze uit verschillende dagen en locaties

De populairste opleidingsdagen zijn maandag en dinsdag. Ook op woensdagen en donderdagen kan je bij ons terecht. Onze opleidingslocaties vind je in de meeste grootsteden (Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven, Hasselt, Genk, Oostende, Kortrijk, Aalst, ...).

TIP! Onze trainers kunnen ook naar jouw bedrijf komen op voorwaarde dat er minstens 8 deelnemers zijn. Dit noemen we een bedrijfsopleiding.

6. Gratis omdat je werkt in de horecasector

Last but not least ... Staat er op jouw loonbrief 'PC 302'? Dit magisch getal geeft jou gratis toegang tot onze trainingen. Werkgevers met personeel dat onze opleidingen volgt, zijn ook van harte welkom. En als je momenteel niet (meer) in de horeca werkt, maar het afgelopen jaar nog wel, dan kan je ook deelnemen.

Probeer het ook eens!

Verzeker jouw plekje aan de trainingstafel

Zoek een opleiding

Vragen? 

Heb je vragen over onze werking en/of onze opleidingen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen, daar vind je heel wat nuttige info. Je mag natuurlijk ook bellen of mailen, onze medewerkers maken graag tijd voor jouw vraag:

02 513 64 84

forma@horeca.be 

Tot binnenkort in één van de opleidingen.