“Panta rhei” zei de Griekse filosoof Heraclitus, wat er vrij vertaald op neer komt dat niets hetzelfde blijft, maar dat alles verandert. Een gezegde dat voor onze fantastische horecasector natuurlijk ook heel herkenbaar is. En ja, ook bij Horeca Forma beweegt er heel wat om tegemoet te komen aan de veranderingen en om onze dienstverlening op hoog niveau te houden.

Pierre Anneessens wordt Verantwoordelijke Learning & Development

We creëerden de nieuwe functie “Verantwoordelijke Learning & Development” om met onze opleidingen nog beter in te spelen op de huidige en toekomstige horecanoden. Onze eigen Pierre Anneessens, een kenner in het vakgebied, zal er samen met onze trainers voor zorgen dat het opleidingsaanbod nog uitgebreider en actueler wordt.

Jürgen Nijs wordt teamverantwoordelijke van de vormingsconsulenten

Pierre zal zich dus 100% focussen op het opleidingsaanbod. Wat de coaching betreft van de vormingsconsulenten, neemt Jürgen Nijs de fakkel over van Pierre. Na 15 jaar als vormingsconsulent in West-Vlaanderen, zal Jürgen binnenkort de consulenten begeleiden en aansturen, waardoor Horeca Forma nog meer het eerste aanspreekpunt moet worden voor de horecamensen die op zoek zijn naar opleidingen voor zichzelf of hun medewerkers.

Vacature vormingsconsulent West-Vlaanderen

Intussen zijn we op zoek naar een opvolger voor Jürgen in West-Vlaanderen, een zoektocht waarbij je ons altijd mag helpen. Voorlopig blijft Jürgen het aanspreekpunt in zijn provincie. Zodra dat verandert, hoor je het van ons.

Tot binnenkort!

Jürgen & Pierre