Ann Keymeulen

Kaasmeester

Er is geen kaas die Ann nog niet kent. Ze helpt je bij het samenstellen van het perfecte culinaire kaasplankje. Een troef voor elke aperitief- of dessertkaart.

Een training met Ann Keymeulen volgen?

Ann Keymeulen mag zichzelf Master of Cheese noemen, hoe cool is dat! Ze is namelijk Kaasmeester bij de Guilde Internationale des Fromagers. Via haar boek “De kunst van kaas” laat ze iedere Bourgondische Belg, oud of jong, kennismaken met onze eigen Belgische ambachtelijke topkazen. Ze mixt wetenschap met buikgevoel om de lekkerste kaasplankjes samen te stellen én aan de man te brengen bij jouw klanten. Bovendien is Ann een sympathieke dame, wedden dat je de hele dag aan haar lippen hangt tijdens de opleiding “Een verfijnde kaasplank als apero of dessert”?

Meer info: www.dekunstvankaas.be & https://www.facebook.com/lartdufromage

Ann aan het werk:

Een training met Ann Keymeulen volgen?