Food

Vis: Soorten, Kwaliteiten, Fileren & Versnijden

Een kraakvers en lekker visgerecht weten gasten altijd te appreciëren. 

één dag Basis

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Vis op maat, naar wens geportioneerd. Het is een groot gemak. Maar het heeft ook één groot nadeel: je kan nog moeilijk de kwaliteit van de vis achterhalen. Soms weet je zelfs niet of je wel de soort in handen krijgt die je besteld had. Na deze opleiding ben jij beter gewapend.

Wat ga je leren?

  • De versheid en de kwaliteit van vis beoordelen
  • De kenmerken van verschillende vissoorten
  • Het mes hanteren
  • Vis kuisen
  • Rondvis en platvis fileren

Trainer

VDAB

Agenda

Vis Soorten & kwaliteiten, fileren & versnijden

  • dinsdag 8 oktober - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy (METRO Antwerpen Noord), Spitsenstraat 36 B, 2030 Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Vis Soorten & kwaliteiten, fileren & versnijden

  • dinsdag 15 oktober - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Vis Soorten & kwaliteiten, fileren & versnijden

  • dinsdag 19 november - 10:00 - 16:00
Genk

Cucina de Luca, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk

(Google Maps)

Gratis parking vlakbij. Busverbinding station Genk.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.