Gastvriendelijkheid en Bediening

Moderne versnijdingen en bereidingen in de zaal Nieuw

Een beetje spektakel aan tafel mag wel? In deze opleiding leer je eenvoudige versnijdingen en -bereidingen die je voor de ogen van de gasten kan uitvoeren.

 

één dag Basis

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Gaan eten draait meer en meer om beleving. Wil jij je vakmanschap tonen in de zaal? Dat kan door het versnijden en bereiden van gerechten in de zaal voor de ogen van je gasten. Ief Vanhonnacker, wereldkampioen "maître d'hôtel” leert je de mise en place tot de basistechnieken van versnijdingen en bereidingen in de zaal. Vergeet niet om hieraan een persoonlijke touche te geven en wie weet word jij wel de Vlaamse Nusret Gökçe beter gekend als Salt Bae!

Wat ga je leren?

  • Het organiseren van een eenvoudige zaalbereiding of -versnijding
  • Hoe stel je je werkplek op
  • Je leert de basisversnijdingen van fruit
  • Je leert de basisversnijdingen van vlees, gevogelte en vis in de zaal
  • Welke zaalbereidingen je kan doen

Trainer

Ief Vanhonnacker, wereldkampioen maître d'hôtel en lesgever in hotelschool Ter Duinen

Agenda

Moderne versnijdingen en bereidingen in de zaal

  • maandag 12 oktober - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Deze opleiding levert je een getuigschrift op.