Werkbaar werk, Leiderschap

Verhoog de efficiëntie in je team, niet de werkdruk Nieuw

Ontdek in deze korte online inspiratiesessie hoe je de mindset van je team kunt transformeren en welke stappen je als leidinggevende kunt zetten voor een betere werk-privé balans bij je medewerkers. 

Voor alle niveaus Online inspiratiesessie

Horeca Forma is de officiële vormingsorganisatie voor de horecasector Paritair Comité 302. Ons gratis aanbod is enkel bedoeld voor:

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden lichtjes afwijken. Inschrijvingen van zaakvoerders zonder RSZ, particulieren, jobstudenten, flexi's, vrijwilligers,... worden geweigerd.

Over deze opleiding

Met de huidige personeelstekorten in onze sector, is het vaak roeien met de riemen die je hebt. Dit verhoogt de werkdruk in je team, wat ten koste gaat van het mentale welzijn. Maar als leidinggevende heb je opties om hiermee om te gaan. Ontdek in deze korte online inspiratiesessie hoe je de mindset van je team kunt transformeren en welke stappen je als leidinggevende kunt zetten voor een betere werk-privé balans. Het resultaat? Een win-winsituatie voor iedereen, met een sterk team en de juiste balans tussen werk en privé. 

Trainer

Griet Deca (Tryangle) is Chief Happiness en Stress- en Burn-out coach. Zij maakt werk van welzijn op het werk & werkgeluk via training, coaching, teambuilding en consulting. 

Toelatingsvoorwaarden

  • Deze online inspiratiesessie is bedoeld voor leidinggevenden in de horecasector PC 302 die het mentale en fysieke welzijn van hun team willen boosten
  • Ook werkgevers in de horecasector zijn welkom, zelfs als hun personeel nog geen Horeca Forma-opleidingen volgt.

Agenda

Verhoog de efficiëntie in je team, niet de werkdruk

  • donderdag 14 maart 2024 - 10:00 - 11:00
Online training

Je volgt deze training via Zoom/Teams, Online training

(Google Maps)
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht