Food

Truffel in je gerecht: wat en hoe?

Van de truffel bestaan er een dertigtal variëteiten. Ze hebben niet alleen een andere smaak maar zien er ook verschillend uit. Toch is één ding zeker. Truffels laten de fijnproevers niet onverschillig. 

halve dag Basis

Over deze opleiding

Al meer dan duizenden jaren worden haar culinaire kwaliteiten geapprecieerd. Je leert alles over deze uitzonderlijke parel onder de champignons.

Wat ga je leren?

  • Truffels schoonmaken, invriezen, steriliseren en bewaren

  • Verschillende bereidingen, waaronder desserts met truffels

  • Welke wijn bij welke truffel past

Trainer

La Truffe Noire. Meer weten? Bezoek de website van La Truffe Noire

Agenda

Truffel in je gerecht: wat en hoe?

  • maandag 20 januari - 13:00 - 17:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.