Food

Technieken uit de plantaardige keuken

Ontdek hoe veelzijdig en vernieuwend de plantaardige keuken kan zijn.

één dag Basis

Over deze opleiding

Er is steeds meer vraag naar plantaardige alternatieven en creatieve bereidingen, alsook verschillende allergenen die steeds meer aandacht vragen. Tijdens deze opleiding leer je op deze vraag ingaan en leer je nieuwe producten en ingrediënten kennen en deze toe te passen om jouw groentegerechten naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je leren?

  • Nieuwe producten en hun toepassing
  • Emulsies en krokante texturen bereiden
  • Nieuwe toepassingen met zaden en granen
  • Romige en donkere plantaardige sauzen maken
  • Nieuwe smaakcombinaties en mogelijkheden die in elk type keuken toegepast kunnen worden.

Trainer

Pieter-Jan Lint. Meer weten? Bezoek de website van Pieter-Jan Lint.

Agenda

Technieken uit de plantaardige keuken

  • maandag 16 maart - 10:00 - 16:00
Leuven

Dishcover, Tervuursesteenweg 3C

(Google Maps)

Betalend parkeren. Ringbus Leuven station.

Technieken uit de plantaardige keuken

  • donderdag 23 april - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Technieken uit de plantaardige keuken

  • maandag 11 mei - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy: METRO Antwerpen Noord, Spitsenstraat 36 B, 2030 Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Inschrijven bijna volzet
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.

Je krijgt voorrang als je inschrijft voor de volledige 4-daagse reeks  Plantbased Fine Dining.