Food

Salades

Bestaat jouw menukaart enkel uit klassiekers zoals de salade Niçoise en de Cesarsalade? Gasten willen gezond eten, en een salade is daarvoor het ideale gerecht. 

één dag Basis

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

De interesse in een gezonde en plantaardige keuken groeit. Salades spelen daarin een belangrijk rol. Door je kaart regelmatig aan te passen, hou je de interesse van je gasten optimaal. Deze training vertelt je alles over evenwichtige, frisse en vernieuwende salades.

Wat ga je leren?

  • De basisingrediënten van een goede salade

  • Trendy toppings kiezen en frisse dressings maken

  • De presentatie van een salade: zowel naar portie als naar smaak

Trainer

Culinair Ideeënburo. Meer weten? Bezoek de website van Culinair Ideeënburo.

Agenda

Salades

  • woensdag 2 oktober - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Beagrijslaan 41, 2050 Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Salades

  • maandag 9 december - 10:00 - 16:00
Genk

Cucina de Luca, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk

(Google Maps)

Gratis parking vlakbij. Busverbinding station Genk.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.