Food

Plantaardige desserts & zoetigheden Nieuw

Zin in een uitdaging? Maak desserts met een verrassend karakter. Zonder room, boter, eieren of geraffineerde suikers. 

één dag Ervaren nieuw

Voorkennis vereist

 

Volg eerst 'Technieken uit de plantaardige keuken'.

Tip: deze workshop behoort tot de reeks Plantbased Fine Dining. Wie zich inschrijft voor de volledige 4-daagse reeks, krijgt voorrang. 

 

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca, organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in PC 302 hebben gewerkt

Over deze opleiding

Pieter-Jan tovert op een vernieuwende manier heerlijke, plantaardige desserts op tafel. Tijdens deze workshop maak je smeuïge crèmes, meringues, cakes, mousses en crumbles. Zijn innovatieve creaties zijn lekker, fris en verrassend voor iedereen. 

Wat ga je leren?

  • Nieuwe chocoladetexturen
  • Meringues (zonder eiwit ... ja, het kan!)
  • Werken met nieuwe toestellen zoals de droogoven, thermomix, high-speed blender, ...
  • Eenvoudige dessertbordjes en samengestelde gastronomische borden

Trainer

Pieter-Jan Lint. Meer weten? Bezoek de website van Pieter-Jan Lint.

Agenda

Desserten en zoetigheden

  • dinsdag 22 oktober - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Desserten en zoetigheden

  • woensdag 23 oktober - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy (METRO Antwerpen Noord), Spitsenstraat 36 B, 2030 Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Desserten en zoetigheden

  • maandag 25 november - 10:00 - 16:00
Leuven

Dishcover, Tervuursesteenweg 3C

(Google Maps)

Betalend parkeren. Ringbus Leuven station.

Desserten en zoetigheden

  • dinsdag 10 december - 10:00 - 16:00
Brugge

Syntra West - Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma

Schrijf je in voor de volledige reeks Plantbased Fine Dining en je krijgt voorrang