Financieel Beheer, Online opleidingen

Menu engineering Nieuw

Tijdens deze online training ontdek je een techniek + gratis applicatie om de samenstelling van je kaart kritisch te analyseren.

Voor alle niveaus Korte, online training

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Je menukaart is je voornaamste bron van inkomsten. Maar op het ene gerecht heb je natuurlijk een hogere marge dan op het andere.

Tijdens deze online training leer je een techniek om de samenstelling van je kaart kritisch te analyseren. Want verkoop jij nog de juiste gerechten? Aan de beste prijzen? Een euro meer of minder, is dat een goed idee? Belangrijke vragen om bij stil te staan. 

Om de analyse te vereenvoudigen, maken we gebruik van een gratis applicatie.

Trainer

Dany Dhollander, chefkok en financieel expert.

Agenda

Menu engineering

  • donderdag 3 december 2020 - 14:00 - 16:30
Online training

Online training, Je volgt deze training via Zoom., Online training

(Google Maps)

Menu engineering

  • maandag 14 december 2020 - 14:00 - 16:30
Online training

Online training, Je volgt deze training via Zoom., Online training

(Google Maps)

Menu engineering

  • maandag 11 januari 2021 - 14:00 - 16:30
Online training

Online training, Je volgt deze training via Zoom., Online training

(Google Maps)
Prijs
Gratis deelname
Nog vragen?