Veiligheid & Hygiëne

Afwasser: leer je job efficiënt organiseren

Een vlot draaiende keuken valt of staat met een efficiënte afwasser. Tijdens deze opleiding leer je hoe je dit zo optimaal mogelijk doet.

één dag Basis

Wie heeft recht op de gratis opleidingen van Horeca Forma?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers, extra's en werkstudenten)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Over deze opleiding

Stapelt de afwas zich vaak op tot een onoverzichtelijke berg van vuile borden, potten, pannen, bestek en glazen? Krijg als afwasser de kans om je werk  efficiënt te organiseren. 

Met deze training laat je de keuken nóg vlotter draaien!

Wat ge je leren?

  • Welke rol de afwasser heeft
  • De verschillende stappen in het afwasproces 
  • Het verschil tussen hand- en machinewas
  • Een machine onderhouden
  • Welke afwasproblemen je kan tegenkomen en hoe je ze oplost
  • Hoe je de afwas organiseert en opbergt

Trainer

Culinair Ideeënburo

Deze opleiding in je bedrijf organiseren?

Vul het formulier in en we bekijken wat mogelijk is. 

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname