Vanaf 9 november zijn we er op maandag, dinsdag en/of donderdag, telkens om 14u. 

  1. Via Facebook Live brengen onze "Virtual Chefs" inspirerende praktijkdemo's voor koks, bartenders, barista's, ... Deze afleveringen volg je gewoon live mee op de Facebookpagina van Horeca Forma. Inschrijven hoeft niet, makkelijker kan niet!
  2. We organiseren ook online trainingen via het webinarplatform Zoom. Bij deze trainingen zijn de plaatsen beperkt en is inschrijven verplicht. Deze plaatsen zijn voorbehouden voor werknemers en -werkgevers in de horeca. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Deze online trainingen zijn er voor iedereen die in de horecasector actief is, werknemers en werkgevers!

Planning november

Inspiratiesessies met onze Virtual Chefs -> live op Facebook

Wanneer
Inspiratiesessie
Virtual Chef
Meedoen?
       

ma 9/11 van 14u-15u

Verrassend wild, zonder wilde prijzen

Dany Dhollander Live te volgen op onze Facebook
       

di 17/11 van 14u-15u

Inspirerende kazen uit eigen land  Ann Keymeulen Live te volgen op onze Facebook

Onze online trainingen via Zoom -> vooraf inschrijven

Beperkt aantal plaatsen per training, maar elke training wordt meermaals gepland!

Wanneer
Opleiding
Trainer
Meedoen?
       

do 12/11 van 14u-16u30

Je foodcost correct berekenen Dany Dhollander Schrijf je in
       

do 19/11 van 14u-15u30

Meer verkopen op een gastvrije manier Kevin Strubbe Schrijf je in
       

ma 23/11 van 14u-15u30

Meer verkopen op een gastvrije manier (extra datum) Kevin Strubbe Schrijf je in
       

do 26/11 van 14u-15u30

Veerkracht in onzekere tijden Obelisk Schrijf je in
       

ma 30/11 van 14u-16u30

Je foodcost correct berekenen (extra datum) Dany Dhollander  Schrijf je in

Het project Virtual Chefs is ontstaan tijdens de eerste lockdown. Het zijn inspirerende mini-trainingen voor en door horecafans, live op Facebook. Heb je de vorige afleveringen gemist? Herbekijk ze dan hier in onze videohoek.

Neem een kijkje in onze videohoek

Planning december

Inspiratiesessies met onze Virtual Chefs -> Live volgen op Facebook

Wanneer
inspiratiesessie
Virtual Chef
Meedoen?
       
di 1/12 van 14u-15u Allergenenvrij koken Piet van steenbergen Live op onze Facebook
       
di 8/12 van 14u-15u Slow Coffee zetten met de Aeropress Sophie Boonen Live op onze Facebook

Onze online trainingen via Zoom -> vooraf inschrijven

Beperkt aantal plaatsen per training, maar elke training wordt meermaals gepland!

Wanneer
opleiding
Trainer
Meedoen?
       
do 3/12 van 14u-16u30 Menu engineering Dany Dhollander Schrijf je in
       
ma 7/12 van 14u-15u30 Meer verkopen op een gastvrije manier (extra datum) Kevin Strubbe Schrijf je in
       
do 10/12 Je horecazaak herpositioneren Ilse Duponcheel Schrijf je in
       
ma 14/12 van 14u-16u30 Menu engineering (extra datum) Dany Dhollander Schrijf je in
       
do 17/12 van 14u-15u30 Veerkracht in onzekere tijden (extra datum)
Obelisk
Schrijf je in

Dit raden wij ook aan

Heb je de smaak van het online leren te pakken? Dan vind je dit vast ook interessant:

  • In november & december gaat de Horeca Academie van werkgeversfederatie Horeca Vlaanderen helemaal digitaal. Alle webinars zijn gratis voor horeca-ondernemers. 
  • Op 16 november organiseert Foodpairing het online event Eating the Gap. Het event verenigt topchefs, onderzoekers, innovatieve startups, foodprofessionals, ... van over de hele wereld. Het doel? Mensen informeren, inspireren en betrekken bij een duurzamer en gezonder dieet zonder in te boeten aan smaak. Registreren is gratis.
  • Lancering Gault&Millau Gids 2021. Dankzij corona (nooit gedacht dat we dat zouden zeggen ...) kan je uitzonderlijk de lancering van de nieuwe Gault&Millau Gids live meemaken. Maandag 23/11 om 15u geven ze de aftrap via Facebook Live. Mis het niet.
  • Webinar 'Plantaardig rendeert'. Op 24/11 om 14u organiseert Chefsproveggie de inspiratiesessie 'Plantaardig rendeert'. Culinaire expert Maureen (van EVA vzw) licht toe hoe plantaardige keuzes je foodcost helpen verlagen en je rendement verhogen. Kenny Desmadryl (Bistro Medard), Rudy Rampelberg (PXL Catering Hasselt) en Sam D'Huyvetter (Bar Jeanne, La Quincaillerie, Pleasures boutique) delen hun expertise. Schrijf je hier in (speciaal voor chefs).
  • Op 24/11 om 16u zit je goed voor de horeca talkshow Taste4more waarin plaats gemaakt wordt voor een positieve mindset naar de horeca ondernemer. Horecaondernemers en chefs uit de sector delen hun inspiratie, tips en creatieve oplossingen om samen creatief te blijven ondernemen in deze moeilijke tijden. Ga naar de website.
  • Webinar 'Coronaveiligere omgevingen voor onverpakte voeding in retail en horeca' (03/12). Flanders' FOOD inventariseert samen met Pack4food, Wood.be en Unizo efficiënte maatregelen om onverpakte voeding aan te bieden aan de consument. Meer informatie?
  • Corona heeft onze omgangsregels sterk veranderd. Met deze etiquette-quiz van onze trainer Kevin Strubbe krijg je de (nieuwe) etiquette- en coronaregels vlot onder de knie.