Food

Olijfolie en azijn

Olijfolie gebruik je meestal als vetstof, maar als dipsaus of finishing touch is het ook zeer lekker. Ontdek er alles over tijdens deze training.

één dag Basis

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Olijfolie gebruik je meestal als vetstof bij het bakken, grillen of braden. Olijfolie kan evengoed dienen als dipsaus voor brood of als finishing touch op een gerecht. Bovendien vind je in olijfolie veel verschillende smaken terug zoals een notensmaak of zelfs een bananensmaak. Elke smaak geeft je gerecht een andere sensatie. Tijdens de opleiding leer je niet alleen alle kenmerken van olijfolie kennen maar ga je ook dieper in op de azijnen. Een aanvulling waarmee je veel gerechten een extra toets geeft.

Wat ga je leren?

  • De kwaliteit, het artisanale aspect, de productie en de herkomst van olijfolie en azijn
  • Inzicht in het proces van olijfboom tot olijfolie
  • Degusteren olijven en olijfoliën in verschillende kwaliteiten

Trainer

Wijnen Van Dinter

Agenda

Olijfolie en azijn

  • dinsdag 26 november - 11:00 - 16:00
Genk

Cucina de Luca, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk

(Google Maps)

Gratis parking vlakbij. Busverbinding station Genk.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.