Dranken

Koffie en chocolade, een match made in heaven

Chocolade en koffie brengen het beste in elkaar naar boven. Ontdek zalige combinaties.Van koud tot warm, van zuivel tot plantaardig, van gemalen tot puur.

één dag Voor alle niveaus

Onze opleidingen zijn gratis! Maar voor wie?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden afwijken.

Over deze opleiding

Hoe kan ik chocolade en koffie perfect laten samengaan? Je leert creatief en decoratief om te gaan met chocoladedranken en koffie. Je combineert deze opeen eenvoudige en creatieve manier, wat ook het rendement in jouw zaak ten goede komt. Je leert een overheerlijke en prachtige verwendrank te creëren die vast een hemelse ontdekking is.

Wat ga je leren?

  • Je ontdekt en werkt met gemalen chocolade; callets, ganaches, melanges en pure origine chocolade.
  • Je ontdekt koude en warme bereidingen met koffie en/of chocolade.
  • Je ontdekt zuivel, non-zuivel, sappen en slagroom en hoe deze creatief en smaakvol te verwerken tot overheerlijke en prachtige creaties.
  • Je leert dranken creatief te presenteren.

Trainer

Art in a Cup (Peter Hernou). Meer info en meer trainingen met Peter?

Agenda

Koffie en chocolade, een match made in heaven

  • maandag 12 december 2022 - 10:00 - 16:00
Lebbeke

Callebaut Chocolate Academy, Aalstersestraat 122, 9280, Lebbeke

(Google Maps)

Gratis parking. Buslijn 91 (richt Aalst) tot halte Wieze Callebaut vanuit Dendermonde station.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma