Dranken

Koffie en chocolade, een match made in heaven

Hoe kan ik chocolade en koffie perfect laten samengaan? Je leert creatief en decoratief om te gaan met chocoladedranken en koffie.

één dag Ervaren

Voorkennis vereist

Je moet de opleiding 'Barista level 1' al gevolgd hebben.

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Hoe kan ik chocolade en koffie perfect laten samengaan? Je leert creatief en decoratief om te gaan met chocoladedranken en koffie. Je combineert deze opeen eenvoudige en creatieve manier, wat ook het rendement in jouw zaak ten goede komt. Je leert een overheerlijke en prachtige verwendrank te creëren die vast een hemelse ontdekking is.

Wat ga je leren?

  • Je ontdekt en werkt met gemalen chocolade; callets, ganaches, melanges en pure origine chocolade.
  • Je ontdekt koude en warme bereidingen met koffie en/of chocolade.
  • Je ontdekt zuivel, non-zuivel, sappen en slagroom en hoe deze creatief en smaakvol te verwerken tot overheerlijke en prachtige creaties.
  • Je leert dranken creatief te presenteren.

Trainer

Art in a cup (Peter Hernou)

Agenda

Koffie en chocolade - een match made in heaven

  • maandag 16 december - 10:00 - 16:00
Lebbeke

Callebaut Chocolate Academy, Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur. Moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Voorbeeldtraject
  1. Barista level 1
  2. Bariste level 2 of;
  3. Koffie & chocolade, een match made in heaven
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma