Dranken

Koffie en chocolade: diversifiëren in smaak, textuur en aanbod Nieuw

Peter Hernou toont je technieken met cold brew coffee, nieuwe chocoladetrends en infusen.

demo Voor alle niveaus Tijdens Horeca Expo

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Koffie en chocolade fascineren, verblijden en verwennen de innerlijke mens. Tijdens deze demo op de Horeca Expo leer je meer over cold brew coffee, chocoladetrends en infusen. Je ontdekt technieken voor koude en warme dranken. Kom langs voor een degustatie van o.a. Ruby RB1, de van nature roze chocolade van Barry Callebaut.

Trainer

Peter Hernou.

Onafhankelijk consulent, trainer voor Horeca Forma, meervoudig nationaal kampioen en wereldkampioen Latte art. 

Toelatingsvoorwaarden

Vrije toegang voor alle bezoekers van Horeca Expo.

Horecawerkgevers en -werknemers kunnen via deze weg op voorhand inschrijven en hun gratis toegangscode voor maandag ontvangen. Zolang de voorraad strekt.

Agenda

Koffie en chocolade: diversifiëren in smaak, textuur en aanbod

  • maandag 18 november - 14:30 - 15:30
Horeca Expo Gent

Flanders Expo (Coffee & Tea Academy hal 2), Maaltekouter 1, 9000 Gent

Deze presentatie en degustatie vindt plaats tijdens de Horeca Expo Gent. Meer info: www.horecaexpo.be. 

Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Bij je inschrijving krijg je een ticket voor Horeca Expo.

Nog vragen?