Food

Ganache en truffels

Met truffels en ganache kan je eindeloos variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ganache milkshake?

één dag Voor alle niveaus

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Tijdens deze opleiding leer je alles over truffels en ganache. Je kan er eindeloos mee variëren. Je maakt kennis met nieuwe en moeilijkere toepassingen van chocolade. Je gaat op zoek naar nieuwe smaakcombinaties om je gasten te verrassen.

Wat ga je leren?

  • Truffels maken met verrassende smaakcombinaties

  • Truffels afwerken volgens de regels van de kunst

  • Ganache verwerken in milkshakes

  • Ganache gebruiken als pralinevulling

Trainer

Choco-Story

Agenda

Ganache en truffels

  • woensdag 13 november - 10:00 - 16:00
Brugge

Choco-Story, Wijzakstraat 2, 8000 Brugge

(Google Maps)

Busverbinding station Brugge (halte Grote Markt). Ondergrondse parking Biekorf.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Voorbeeldtraject
  1. Chocolade level 1
  2. Ganache en truffels
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma