Talen

Boost je Frans

Franstalige gasten bedienen? Daar hoef je helemaal geen talenknobbel voor te zijn. 

halve dag Basis

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Vakantiegangers weten de weg naar België te vinden. En dat is goed nieuws voor de horeca. Ook zakengasten zoeken een snel antwoord op hun vragen, en dan kan een gastvriendelijke bediening natuurlijk niet ontbreken.

Met een behulpzame en sympathieke service kan je als horecazaak het verschil maken. Daarvoor hoef je gelukkig geen woordenboek van buiten te leren.

Tijdens een boostcursus Frans oefent je team dagdagelijkse & herkenbare werksituaties in. Want belangrijker dan talenkennis, is het zelfvertrouwen om een klant in het Frans te bedienen.

Na deze cursus krijg je een handig zakwoordenboekje.  Zo ben je 100 % voorbereid op een topservice voor Franstalige gasten.

Deze 1/2e dag training vindt plaats op de werkvloer, op een dag die jou past. Ook Engels en Duits behoren tot de mogelijkheden.

Deze opleiding in je bedrijf organiseren?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Dit is een bedrijfsopleiding (op de werkvloer). Voorlopig wordt deze training niet in open aanbod georganiseerd.