Proef van de Culinaire Passie is onderdeel van het opleidingsaanbod van Horeca Forma. In deze workshops proef je van meesterlijke producten en kom je in contact met echte meesters in de wereld van gastronomie en hospitality.

Tijdens een Culinaire Passie workshop reis je in 6 uur door een nieuwe, andere wereld. De leefwereld van een horeca-expert pur sang. Of de wondere wereld van seizoensproducten van bij ons. Je ontmoet andere vakmensen en doet massa’s inspiratie op. Je komt op plekken waar je anders niet zou komen. Wat dacht je van de trainingskeuken van het Belgisch Bocuse D’or team? Of een uitgestrekt wijndomein? Of je ontdekt producten in hun puurste vorm. Verser dan vers. Simpelweg omdat je ze zelf mee gaat oogsten bijvoorbeeld. 

Tijdens deze workshops herontdek je jouw passie voor horeca. Nog beter: je leert hoe je de komende jaren kan blijven vernieuwen. Want in onze sector zijn creativiteit en innovatie van vitaal belang. Dat weet jij als geen ander.

Praktisch

Wij organiseren jaarlijks ongeveer 10 Culinaire Passie-workshops. Ze zijn voorbehouden voor werknemers in de horecasector (PC 302). Elke workshop heeft specifieke toelatingsvoorwaarden, je kan ze nalezen op de opleidingspagina. 

Deelname kost je niets. 

Upcoming:

Je kan vanaf nu terug inschrijven voor de Culinaire Passie-trainingen. De eerste die op het programma staat: Hopscheuten in het Pajottenland met Jong Keukengeweld-chef Bram Heylens.