Food

Creatief met chocolade: de basistechnieken

De basischocolade technieken, van tempereren tot enroberen, ken je als de beste na deze opleiding. Enkele huisgemaakte pralines mogen hierna niet meer ontbreken in je zaak.

één dag Basis

Wie heeft recht op de gratis opleidingen van Horeca Forma?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers, extra's en werkstudenten)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Over deze opleiding

Tijdens deze opleiding ga je dan ook praktisch aan de slag. Je maakt kennis met verschillende basistechnieken en past ze onmiddellijk toe in de opleiding. Je gaat op zoek naar eenvoudige creaties die je op jouw menukaart kan plaatsen.

Wat ga je leren?

  • Je leert tempereren en ontdekt waarom dit essentieel is voor chocoladebewerking.
  • Je ontdekt nog meer basistechnieken zoals het maken van studentenhaver, mouleren, enroberen, ...
  • Je leert hoe je snel en eenvoudig een lekkere praline maakt.
  • Eenvoudige decoraties voor desserts komen ook aan bod.

Trainer

Choco Story

Agenda

Creatief met chocolade: de basistechnieken

  • maandag 25 oktober 2021 - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820, Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Inschrijven bijna volzet

Deze opleiding liever in je bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Voorbeeldtraject
Creatief met chocolade: de basistechnieken -> chocoladedecoraties
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.