Food

Creatief met chocolade: de basistechnieken

Chocolade is een dankbaar product waar je heel creatief kan mee omspringen.

één dag Basis

Over deze opleiding

Tijdens deze opleiding ga je dan ook praktisch aan de slag. Je maakt kennis met verschillende basistechnieken en past ze onmiddellijk toe in de opleiding. Je gaat op zoek naar eenvoudige creaties die je op jouw menukaart kan plaatsen.

Wat ga je leren?

  • Je leert tempereren en ontdekt waarom dit essentieel is voor chocoladebewerking.
  • Je ontdekt nog meer basistechnieken zoals het maken van studentenhaver, mouleren, enroberen, ...
  • Je leert hoe je snel en eenvoudig een lekkere praline maakt.
  • Eenvoudige decoraties voor desserts komen ook aan bod.

Trainer

Sjolaa. Meer weten? Bezoek de website van Sjolaa

Agenda

Creatief met chocolade: de basistechnieken

  • donderdag 20 februari - 10:00 - 16:00
Brugge

Choco-Story, Wijzakstraat 2, 8000 Brugge

(Google Maps)

Busverbinding station Brugge (halte Grote Markt). Ondergrondse parking Biekorf.

Inschrijven bijna volzet

Creatief met chocolade: de basistechnieken

  • maandag 4 mei - 10:00 - 16:00
Mechelen

Sjolaa, Geerdegemvaart 137, 2800 Mechelen

(Google Maps)

Gratis parking, maar met parkeerschijf

Deze opleiding liever in je bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Voorbeeldtraject
Creatief met chocolade: de basistechnieken -> chocoladedecoraties
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.