Food

Creatief met chocolade: de basistechnieken

De basischocolade technieken, van tempereren tot enroberen, ken je als de beste na deze opleiding. Enkele huisgemaakte pralines mogen hierna niet meer ontbreken in je zaak.

één dag Basis

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Tijdens deze opleiding ga je dan ook praktisch aan de slag. Je maakt kennis met verschillende basistechnieken en past ze onmiddellijk toe in de opleiding. Je gaat op zoek naar eenvoudige creaties die je op jouw menukaart kan plaatsen.

Wat ga je leren?

  • Je leert tempereren en ontdekt waarom dit essentieel is voor chocoladebewerking.
  • Je ontdekt nog meer basistechnieken zoals het maken van studentenhaver, mouleren, enroberen, ...
  • Je leert hoe je snel en eenvoudig een lekkere praline maakt.
  • Eenvoudige decoraties voor desserts komen ook aan bod.

Trainer

Sjolaa. Meer weten? Bezoek de website van Sjolaa

Agenda

Creatief met chocolade: de basistechnieken

  • maandag 26 oktober - 10:00 - 16:00
Mechelen

Sjolaa, Geerdegemvaart 137, 2800 Mechelen

(Google Maps)

Gratis parking, maar met parkeerschijf

Creatief met chocolade: de basistechnieken

  • maandag 16 november - 10:00 - 16:00
Brugge

Choco-Story, Wijzakstraat 2, 8000 Brugge

(Google Maps)

Busverbinding station Brugge (halte Grote Markt). Ondergrondse parking Biekorf.

Deze opleiding liever in je bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Voorbeeldtraject
Creatief met chocolade: de basistechnieken -> chocoladedecoraties
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.