Food

Barry Callebaut - chocolate revisited

Dankzij de experten van Barry Callebaut, heeft chocolade geen geheimen meer voor jou!

één dag Voor alle niveaus

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Na deze opleiding, die plaatsvindt in de Callebaut Chocolate Academy, heeft chocolade geen geheimen meer voor jou. De experten van Barry Callebaut delen hun knowhow en expertise. Je tilt traditionele chocoladedesserts naar een hoger niveau. Bovendien zet je desserten naar jou hand.

Wat ga je leren?

  • Je leer meer over de samenstelling en de eigenschappen van chocolade.
  • Je gaat aan de slag met mousses, cremeux, crumble, biscuits, emulsies, met siphon en sauzen.
  • je maakt zelf vijf chocoladedesserts en tilt ze naar een hoger & creatiever niveau. 

Trainer

Callebaut Chocolate Academy. Meer weten? Bezoek de website Chocolate academy.

 

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.
Toon je interesse

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma