Food

Antipasti, typische Italiaanse voorgerechten voor elk seizoen

Leer typische Italiaanse voorgerechten maken, helemaal in het teken van de gezonde en verse keuken. 

één dag Basis

Over deze opleiding

Antipasti is een verzameling van typische voorgerechten in Italië. Antipasti serveer je als individuele gerechten of als een buffet. Kenmerkend is dat je voor antipasti regionale en verse producten gebruikt waarbij je de seizoenen volgt. Dit valt zeker in de smaak bij de gast die steeds meer belang hecht aan gezond en lokaal.

Wat ga je leren?

  • Verschillende antipasti klaarmaken
  • Werken met gezonde en verse producten
  • Kleine porties en buffetten

Trainer

Dany Dhollander

Agenda

Antipasti, typische Italiaanse voorgerechten voor elk seizoen

  • maandag 23 maart - 10:00 - 16:00
Genk

Cucina de Luca, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk

(Google Maps)

Gratis parking vlakbij. Busverbinding station Genk.

Antipasti, typische Italiaanse voorgerechten voor elk seizoen

  • dinsdag 9 juni - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy: METRO Antwerpen Noord, Spitsenstraat 36 B, 2030 Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.