1. Kort, krachtig en praktijkgericht

Onze trainingen duren meestal één of twee dagen. Wat je vandaag leert, kan je morgen al toepassen. 

2. Voor vakmensen door vakmensen

Onze trainers kennen de horecawereld. Ze weten waarover ze praten, omdat ze zelf jarenlange horeca-ervaring hebben of omdat ze vaak samenwerken met horecamensen.

3. Gezellig en fun

Je volgt onze trainingen in vrij kleine groepen (min. 6, max 12 deelnemers). Kansen genoeg om jouw specifieke vragen te stellen. Bovendien leer je ook veel van elkaar. Ohja, we beseffen dat horecamensen niet graag stilzitten. We houden het actief en praktijkgericht.

4. Je krijgt een getuigschrift

Je gaat naar huis met een getuigschrift om mee te pronken. Sommige trainingen leveren ook een erkend certificaat op.

5. Veel verschillende dagen en locaties

De populairste opleidingsdagen zijn maandag en dinsdag. Ook op woensdagen en donderdagen kan je bij ons terecht. Onze opleidingslocaties vind je in de meeste grootsteden (Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven, Hasselt, Genk, Oostende, Kortrijk, Aalst, ...). Onze trainers kunnen ook naar jouw bedrijf komen op voorwaarde dat er minstens 8 deelnemers zijn. Dit noemen we een bedrijfsopleiding.

6. Gratis omdat je werkt in de horecasector

Last but not least ... Staat er op jouw loonbrief 'PC 302'? Dit magisch getal geeft jou gratis toegang tot onze trainingen. 

Probeer het ook eens!

Verzeker jouw plekje aan de trainingstafel

Zoek een opleiding