Food

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

Of je nu veel zakenmensen of shoppers ontvangt. Steeds meer mensen kiezen voor een lichte en gezonde lunch om zo een (zwaar) middagdipje te voorkomen. Hoe zorg je voor een gevarieerde  en trendy lunchkaart? Chef Sebastian Sandor laat je nieuwe soepjes, dips, salades, carpaccio, ... ontdekken.

één dag Voor alle niveaus

Wie heeft recht op de gratis opleidingen van Horeca Forma?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers, extra's en werkstudenten)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Over deze opleiding

Aan de hand van duurzame en lokale producten leer je een heerlijke lunch samenstellen van mise en place tot de afwerking van je gerecht. Niet onbelangrijk is dat de lunches die je tijdens deze opleiding ziet een hoge marge hebben.

Wat ga je leren?

  • De componenten, kleurpaletten en smaken van heerlijke seizoensgebonden salades
  • Hoe je oliën en andere smaakmakers gebruikt
  • Verschillende technieken oa carpaccio snijden, ceviche en tartaar maken
  • Het poffen, stomen, koken en bakken van verschillende ingrediënten
  • En natuurlijk het afwerken en dresseren

Trainer

Sebastian Sandor, chef van L'Heritage Gent, gepassioneerd door groenten en gezonde voeding.

Agenda

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

  • maandag 8 november 2021 - 10:00 - 16:00
Heverlee

Dishcover, Tervuursesteenweg 3C, 3001, Heverlee

(Google Maps)

Betalend parkeren. Ringbus Leuven station.

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

  • woensdag 1 december 2021 - 10:00 - 16:00
Kortrijk

Syntra West - Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500, Kortrijk

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.