Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.
Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten
Of je nu veel zakenmensen of shoppers ontvangt. Steeds meer mensen kiezen voor een lichte en gezonde lunch om zo een (zwaar) middagdipje te voorkomen. Hoe zorg je voor een gevarieerde en trendy lunchkaart? Chef Sebastian Sandor laat je nieuwe soepjes, dips, salades, carpaccio, ... ontdekken.
Onze opleidingen zijn gratis! Maar voor wie?
- Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
- Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
- Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma
Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden afwijken.
Over deze opleiding
Aan de hand van duurzame en lokale producten leer je een heerlijke lunch samenstellen van mise en place tot de afwerking van je gerecht. Niet onbelangrijk is dat de lunches die je tijdens deze opleiding ziet een hoge marge hebben.
Wat ga je leren?
- De componenten, kleurpaletten en smaken van heerlijke seizoensgebonden salades
- Hoe je oliën en andere smaakmakers gebruikt
- Verschillende technieken oa carpaccio snijden, ceviche en tartaar maken
- Het poffen, stomen, koken en bakken van verschillende ingrediënten
- En natuurlijk het afwerken en dresseren
Trainer
Sebastian Sandor, chef van L'Heritage Gent, gepassioneerd door groenten en gezonde voeding.
Agenda
Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten
- maandag 5 juni 2023 - 10:00 - 16:00
Gratis parking op de campus. Busverbinding vanuit Kortrijk station.
Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten
- maandag 11 september 2023 - 10:00 - 16:00
Gratis parking aan het gebouw. Bereikbaar met het openbaar vervoer (tram).
Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten
- maandag 2 oktober 2023 - 10:00 - 16:00
Gratis parking voor de deur.
Prijs
Gratis deelnameGoed om weten
Inschrijven verplicht.
Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.