'Proef van de Culinaire Passie' is onderdeel van het opleidingsaanbod van Horeca Forma. In deze masterclasses proef je van meesterlijke producten en kom je in contact met echte meesters in de wereld van gastronomie en hospitality.

Tijdens zo'n masterclass reis je in 6 uur door een nieuwe, andere wereld. De leefwereld van een horeca-expert pur sang. Of de wondere wereld van seizoensproducten van bij ons. Je ontmoet andere vakmensen en doet massa’s inspiratie op. Je komt op plekken waar je anders niet zou komen. Wat dacht je van de trainingskeuken van het Belgisch Bocuse D’or team? Of een uitgestrekt wijndomein? Het slagersatelier van butcher Luc De Laet...? Of je ontdekt producten in hun puurste vorm. Verser dan vers. Simpelweg omdat je ze zelf mee gaat oogsten bijvoorbeeld. 

Tijdens deze masterclasses herontdek je jouw passie voor horeca. Nog beter: je leert hoe je de komende jaren kan blijven vernieuwen. Want in onze sector zijn creativiteit en innovatie van vitaal belang. Dat weet jij als geen ander.

Praktisch

De masterclasses 'Proef van de Culinaire Passie' zijn voorbehouden voor werknemers in de horecasector (PC 302) die op een hoger niveau werken (door hun opleiding of ervaring). Deelname kost je niets. 

Kalender 2020

Op 15 oktober 2020: Masterclass met Luc De Laet

Op 26 oktober 2020: Masterclass met Ief Vanhonnacker

Op 9 november 2020: Masterclass met Nicolas Decloedt