Food

Plantaardige desserts & zoetigheden Nieuw

Zin in een uitdaging? Maak desserts met een verrassend karakter. Zonder room, boter, eieren of geraffineerde suikers. 

één dag Ervaren nieuw

Voorkennis vereist

 

Volg eerst 'Technieken uit de plantaardige keuken'.

Tip: deze workshop behoort tot de reeks Plantbased Fine Dining. Wie zich inschrijft voor de volledige 4-daagse reeks, krijgt voorrang. 

 

Over deze opleiding

Pieter-Jan tovert op een vernieuwende manier heerlijke, plantaardige desserts op tafel. Tijdens deze workshop maak je smeuïge crèmes, meringues, cakes, mousses en crumbles. Zijn innovatieve creaties zijn lekker, fris en verrassend voor iedereen. 

Wat ga je leren?

  • Nieuwe chocoladetexturen
  • Meringues (zonder eiwit ... ja, het kan!)
  • Werken met nieuwe toestellen zoals de droogoven, thermomix, high-speed blender, ...
  • Eenvoudige dessertbordjes en samengestelde gastronomische borden

Trainer

Pieter-Jan Lint. Meer weten? Bezoek de website van Pieter-Jan Lint.

Agenda

Desserten en zoetigheden

  • dinsdag 11 februari - 10:00 - 16:00
Genk

Cucina de Luca, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk

(Google Maps)

Gratis parking vlakbij. Busverbinding station Genk.

Desserten en zoetigheden

  • woensdag 22 april - 10:00 - 16:00
Kortrijk

Syntra West - Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Inschrijven bijna volzet

Desserten en zoetigheden

  • dinsdag 10 maart - 10:00 - 16:00
Paal

Berghoff, De Weven 3, 3583 Paal

(Google Maps)

0

Inschrijven bijna volzet
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma

Schrijf je in voor de volledige reeks Plantbased Fine Dining en je krijgt voorrang