Food

Chocoladedecoraties

Desserten krijgen een exclusieve toets met chocoladedecoraties.

Na deze opleiding verras je je gasten het hele jaar door met desserten met de mooiste chocoladedecoraties. 

één dag Ervaren

Voorkennis vereist

Horeca Forma is de officiële vormingsorganisatie voor de horecasector Paritair Comité 302. Ons gratis aanbod is enkel bedoeld voor:

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden lichtjes afwijken. Inschrijvingen van zaakvoerders zonder RSZ, particulieren, jobstudenten, flexi's, vrijwilligers,... worden geweigerd.

Over deze opleiding

Desserten krijgen een exclusieve toets met chocoladedecoraties. Tijdens deze opleiding ga je uitgebreid in op verschillende soorten decoraties met chocolade. Je past nieuwe technieken toe waarmee jij je gasten het hele jaar door kan verrassen. De focus ligt op moeilijkere toepassingen met chocolade.

Wat ga je leren?

  • Je leert werken met (zelf) gekleurde chocolade en cacaoboter.
  • Je maakt decoratieve (én eetbare) chocolade-eieren en -bollen.
  • Je maakt chocolademandjes om bijvoorbeeld chocolademousse of ijs in te presenteren.
  • Je gaat aan de slag met marsepeinen figuurtjes.
  • Je maakt chocoladeplateautjes om iets mee te presenteren..

Trainer

Choco Story. Meer weten? Bezoek de website Choco Story

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.

Deze opleiding liever in je bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
gratis deelname
Voorbeeldtraject
Volg eerst 'creatief met chocolade: de basistechnieken', en dan 'chocoladedecoraties'.
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma