Horeca Forma stelt haar opleidingen uit

In de strijd tegen corona hebben wij ook alle opleidingen van de maand april uitgesteld. Intussen werken wij ook aan een online aanbod. Houd onze kanalen in de gaten voor updates.
1584093515

Beste vrienden van de horeca,

Als gevolg van de verlengde coronamaatregelen, stellen wij ook al onze opleidingen van de maand april uit. Dit valt ons best zwaar, want we willen niets liever dan de thuiszittende horecamensen te ondersteunen. Daarom lanceren we enkele alternatieven vanaf de paasvakantie:

  • Vanaf deze paasvakantie stappen wij over op een interessante, online minitrainingen. Meer info volgt eerstdaags. Volg alvast onze Facebookpagina. Daar staat heel wat te gebeuren.
  • In deze uitzonderlijke omstandigheden openen we de inschrijvingen voor september en oktober sneller dan anders. Dit staat gepland in de week van 6 april.

Zoals je merkt staan onze opleidingen voor mei en juni ook nog open op de website. We vinden het te vroeg om deze al definitief te wissen. Maar het spreekt voor zich dat we het nieuws op de voet volgen. Wij houden de ingeschreven deelnemers op de hoogte via mail. 

Tot slot treft de coronacrisis ook onze werking. Horeca Forma draait vanaf 6 april t.e.m. eind april op een lager pitje met minder mensen. Maar wij blijven altijd bereikbaar via ons algemeen e-mailadres forma@horeca.be. Blijf dus niet met je vragen zitten, wij zijn er om jou te ondersteunen! 

Zorg nog goed voor jezelf en elkaar.

Team Horeca Forma