Deze opleidingen worden het meest bekeken op onze website
1. Plantaardig koken met Pieter-Jan Lint
Reserveer een van de állerlaatste plaatsen
Wat?
Pieter-Jan Lint zet verrassend toffe gerechten op tafel, zonder dierlijke producten en geraffineerde suikers.
Waarom?
Groenten spelen een hoofdrol op het bord, vraag maar aan topchefs als Seppe Nobels. Gasten willen smaakcombo's die goed zijn voor de gezondheid, de planeet en regels van de creatieve gastronomie.
2. Leermeesteropleiding
Wat?
Alle tips en technieken die je nodig hebt om je passie en kennis over te dragen aan dat 'jonge geweld' op de werkvloer.
Waarom?
Je mag dan wel goed zijn in wat je doet, kan je het ook even goed uitleggen? Investeren in de toekomstige horecageneratie is belangrijk.
3. Foodcostberekening
Opgelet: bijna volzet!
Wat?
Je F&B kost analyseren, kosten inschatten en de verkoopswijze sturen: hier leer je hoe je het financiële plaatje van je zaak aanpakt.
Waarom?
Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op de werkelijke f&b kosten nodig.
4. Barista level 1
Wat
De technieken om espresso's, cappuccino's & americano's te maken als een pro.
Waarom?
Het juiste kopje koffie is het visitekaartje van je zaak.
5. HACCP
Wat?
Inzicht in de regelgeving, de updates in de wetgeving en het nut van HACCP verbeteracties. Deze opleiding beantwoordt al je vragen rond voedselveiligheid.
Waarom?
Beheers je de HACCP normen, dan heb je nooit meer schrik van een FAVV-controle.
Bekijk het hele opleidingsaanbod
Wij bieden meer +100 professionele horecaopleidingen aan, voor elk wat wils!