Veilig heropstarten in de horeca: update

Vanaf 8 mei is het gezellige geroezemoes op terrasjes terug een feit. Om het terrasgedrag van onze gasten coronaproof te laten verlopen zijn er nog steeds bepaalde richtlijnen waar zowel horecapersoneel als gasten zich aan moeten houden. Na het bekijken van deze update ben je weer helemaal mee.
Donderdag 6 May 2021

Alle officiële richtlijnen kan je vinden op de website “Heropstart Horeca” van Horeca Vlaanderen.

Ook de FOD economie voerde de update van de maatregelen door op hun webpagina: Coronavirus: tips voor de horecazaken | FOD Economie (fgov.be) 

Onze hospitality experte Diane Dockx geeft je in onderstaande video een korte update over alles wat je moet weten van de maatregelen in de bediening (update van 6/05).

 ! Opgelet nieuwe update 7/5: Ondanks de officiële berichtgeving dat plexischermen op terras waren toegestaan, is er nu beslist dat deze niet mogen gebruikt worden.

 

En onze HACCP expert Geert Bruggeman herhaalt de richtlijnen voor het keukenteam  (update van 6/05):