Onze opleidingen: nieuw, nieuwer, nieuwst

Hé Horeca Forma, hebben jullie geen opleiding rond het verhogen van de mentale veerkracht? Het antwoord: ja, vanaf nu wel! Hier lees je er alles over. En ook de keukenbrigade maken we blij met twee nieuwe creatieve praktijkopleidingen.
Vrijdag 29 April 2022
Met verhoogde veerkracht naar meer werkplezier

Opleiding ‘Met verhoogde veerkracht naar meer werkplezier’

Klant is koning. Klopt... Maar kijk ook af en toe naar jezelf. Hoe bewaak jij je grenzen? Deze opleiding reikt je de handvaten aan om veerkrachtiger in je schoenen te staan. Met minder stress en meer zelfvertrouwen.

 

Van basissaus naar grensverleggende saus

Opleiding ‘Van basissaus naar grensverleggende saus’

Waaraan herken je een goede kok? Aan de saus. In deze opleiding start je met de basis. Je leert finesses van klassieke sauzen om ze te vertalen naar een lichte, uitgebalanceerde, avontuurlijke versie. Niet zomaar een streepje op het bord maar een persoonlijke handtekening voor jou als kok.

Breng variatie in je zee- en visgerechten

Opleiding ‘Breng variatie in je zee- en visgerechten’

De Noordzee zit vol lekkers. Na deze training breng je dit met meer schwung, kleur en smaak op het bord. Tijdens deze opleiding ga je experimenteren met toegankelijke bereidingswijzen van seizoensvissen, zeevruchten én planten uit de zee. Hallo zeewiergnocchi en oesterpasta!

Tags:

  • Opleidingsnieuws