Onze opleidingen: nieuw, nieuwer, nieuwst

Opleiding ‘Met verhoogde veerkracht naar meer werkplezier’
Klant is koning. Klopt... Maar kijk ook af en toe naar jezelf. Hoe bewaak jij je grenzen? Deze opleiding reikt je de handvaten aan om veerkrachtiger in je schoenen te staan. Met minder stress en meer zelfvertrouwen.
- Eerstkomende datum: dinsdag 10 mei 2022 in Antwerpen

Opleiding ‘Van basissaus naar grensverleggende saus’
Waaraan herken je een goede kok? Aan de saus. In deze opleiding start je met de basis. Je leert finesses van klassieke sauzen om ze te vertalen naar een lichte, uitgebalanceerde, avontuurlijke versie. Niet zomaar een streepje op het bord maar een persoonlijke handtekening voor jou als kok.
- Eerstkomende datum: woensdag 1 juni in Merelbeke

Opleiding ‘Breng variatie in je zee- en visgerechten’
De Noordzee zit vol lekkers. Na deze training breng je dit met meer schwung, kleur en smaak op het bord. Tijdens deze opleiding ga je experimenteren met toegankelijke bereidingswijzen van seizoensvissen, zeevruchten én planten uit de zee. Hallo zeewiergnocchi en oesterpasta!
- Eerstkomende datum: woensdag 1 juni 2022 in Gent