Noordzee Atelier: 5 x professionele workshops

Steek dit najaar de handen uit de mouwen tijdens ons Noordzee Atelier. Dat zijn 5 culinaire workshops met telkens andere zeeproducten in de hoofdrol. Iedereen leert bij: van beginnende keukenmedewerker tot ervaren chef. Op welke workshop mogen we jou verwachten?
Donderdag 28 July 2022

Kook jij graag met kwaliteitsproducten uit de zee? Dan heb je geluk want dankzij ons Noordzee Atelier proef je van 5 professionele workshops. De ene keer experimenteer je vooral met wakamé, kombu en zeesla, de andere keer met kokkels en scheermesjes. En alles ertussen, dat komt ook aan bod. Kies er de workshop, datum en locatie uit die jou aanspreekt en schrijf je snel in via de webpagina.

Je wil eenvoudige visgerechtjes pimpen?

Workshop 'Breng meer variatie in je vis- en zeegerechten (basis)'

  • 26 oktober in Antwerpen (nog 4 plaatsen)

De mogelijkheden van wieren verkennen?

Workshop 'De opmars van zeegroenten, zeewier en algen'

  • 3 oktober in Bredene (volzet)
  • 4 oktober in Merelbeke
  • 13 december in Antwerpen

Til je gerechten naar een gastronomisch niveau

De workshops 'Zeevruchten gastronomisch bereiden' en/of 'Noordzeevis gastronomisch bereiden'

  • 10 oktober in Elverdinge (in restaurant L'Hostellerie Saint-Nicolas) (Zeevruchten)
  • 21 november in Houthalen (Zeevruchten)
  • 5 december in Merelbeke (Zeevruchten)
  • 12 december in Merelbeke (Noordzeevis)

Special: masterclass met sterrenchef Filip Claeys

Een unieke kans voor chefs en sous-chefs met heel wat culinaire bagage: de workshop 'Vis op de kamado: grenzen verleggen met sterrenchef Filip Claeys'.

  • 5 september in Zeebrugge (enige kans)

Tags:

  • Opleidingsnieuws