Bezoek Horeca Forma op Horeca Expo 2022

Een snelle vraag of een goeie babbel over onze opleidingen? Daar is de horecabeurs het ideale moment voor. Kom tussen 20 en 24 november zeker langs op onze stand. En met een lekkere homemade mocktail of cocktail in de hand, wordt het gesprek eens zo plezant. Tot dan!
Woensdag 2 November 2022

Naar jaarlijkse traditie vervoegen wij het team van Horeca Vlaanderen op Horeca Expo. Je vindt de beursstand van Horeca Vlaanderen + Horeca Forma in hal 1 (stand 1000), vlakbij de hoofdinkom. Kom je ook langs om te proeven, te vragen, te leren en te ontmoeten?

PROEVEN / Horeca Expo ice tea & Horeca Expo cocktail

Tijdens Horeca Expo lanceren we onze zelfgemaakte Horeca Expo ice tea & Horeca Expo cocktail. Hiermee willen we horecaprofessionals inspireren om homemade drinks aan te bieden. Want dat is vers, origineel én het laat de kassa rinkelen. Dus, zoek jij nog inspiratie voor een feestelijke drink? Spring dan zeker binnen op onze stand.

expo-humus-hortense

VERWENNERIJ / Schrijf in voor de zero-waste mocktailpairing

Horeca Forma & restaurant Humus x Hortense slaan de handen in mekaar voor een masterclass Zero-waste mocktailpairing @ de exclusieve zone Chef's Place* op maandagmiddag 21/11. Reserveer nog snel je plekje. *Chef's Place is een exclusieve zone voor sommeliers, bartenders, zaakvoerders, chefs, sous-chefs, ... in de restaurantsector.

VRAGEN / Vuur je vragen af

Van foodcostberekening tot plantbased koken en alles daartussen... Wij bieden 100 verschillende opleidingen aan. Moeilijk om te kiezen? Kom langs op de stand, onze vormingsconsulenten luisteren naar jouw noden. Hoe dit alles in z'n werk gaat? Ook dat snap je beter na een gesprek met de consulenten.

ONTMOETEN / Maak kennis met je vormingsconsulent

De vormingsconsulenten van Horeca Forma adviseren je over de opleidingsmogelijkheden. Door te luisteren naar jouw interesses en uitdagingen, ontdekken ze welke opleidingen bij jou, je team en je zaak passen. Heb je interesse in een bedrijfsopleiding? Ook dat kan je bespreken.

  • Jens Zutterman (West-Vlaanderen): aanwezig op zondag, dinsdag, woensdag & donderdag
  • Tatyana Yugay (Oost-Vlaanderen): aanwezig op zondag, maandag, dinsdag
  • Ruben Van Huyck (Vlaams-Brabant): aanwezig op maandag
  • Rein De Maeyer (Antwerpen): aanwezig op dinsdag, donderdag
  • Johanna Rijcken (Limburg): aanwezig op maandag
  • Teamverantwoordelijke Jürgen Nijs: iedere dag aanwezig

LEREN & LEZEN / Inspirerende brochures en meer 

Tijdens Horeca Expo lanceren wij de publicatie 'Het personeel is op. Wat nu?' Ook krijg je inzage in ons werkboek 'Ondernemen in de Horeca', het e-book 'Inclusieve Hospitality' en de nieuwe beeldwoordenboeken Keuken incl. Oekraïense vertaling. Bestel ter plaatse jouw gratis exemplaren of neem ze meteen mee.

INSCHRIJVEN / Ter plaatse inschrijven voor opleidingen

En, natuurlijk, kan je ook ter plaatse inschrijven voor een opleiding en/of een bedrijfsopleiding aanvragen. Handig!

Vraag je toegangscode aan

Ben jij actief in de horecasector en heb je nog geen toegangscode voor de beurs? We hebben nog codes over en helpen onze cursisten en horecabedrijven graag verder. Interesse? Contacteer dan je vormingsconsulent aan of stuur een mail naar hallo@horecaformavlaanderen.be.

Horeca Vlaanderen & Horeca Forma: dubbel zoveel advies

Elk jaar nodigt de werkgeversfederatie (Horeca Vlaanderen) ons uit op de stand. En elk jaar gaan wij met plezier op die uitnodiging in. Samen hopen we àlle bezoekers zoveel mogelijk te ondersteunen, adviseren en inspireren. Ben je benieuwd welke acties Horeca Vlaanderen plant? Volg dan zeker hun socials en website www.horecavlaanderen.be.