Gaat mijn opleiding binnenkort nog door?

Update 28/10/2020 - Willen we het tij keren en de horeca snel weer open krijgen, dan moeten we nu alle onnodige contacten vermijden. Daarom hebben we beslist om de (fysieke) opleidingen te pauzeren van 2 november t.e.m. 20 november.
Zaterdag 17 October 2020
Laatste update: maandag 2 november 2020

In deze cruciale fase van de corona-epidemie moeten we zoveel mogelijk contacten vermijden. Dat is ons enige wapen in de strijd tegen dit virus. Daarom hebben wij beslist om de opleidingen gedurende te pauzeren vanaf maandag 2/11. Op deze manier willen we er mee voor zorgen dat de horeca zo snel mogelijk opnieuw open kan.

Van 2 november t.e.m. einde dit jaar gaat er geen enkele (fysieke) opleiding van Horeca Forma door (ook geen bedrijfsopleidingen). We begrijpen dat dit een domper is, het is de zoveelste activiteit die wegvalt, maar het is helaas de enige juiste beslissing.

Intussen kan je alvast inschrijven voor opleidingen tussen januari en maart 2021. Elke maand stellen wij nieuwe opleidingsdata open. Dat betekent dat wij begin december ook alvast de opleidingen van april openstellen voor inschrijving.

Neem zeker ook een kijkje in onze selectie van korte, online trainingen. 

Blijf voor elkaar zorgen, en vooral: hou vol.  

Team Horeca Forma  

Heb je nog vragen? 

Stel ze gerust via opleidingen@horecaformavlaanderen.be. Op weekdagen kan je ons ook bellen op 02 513 64 84.