Gaat mijn geplande opleiding in de week van 19 oktober door?

De meeste opleidingen in de week van 19 oktober tot 23 oktober gaan door, maar niet allemaal. Alle deelnemers worden gecontacteerd via e-mail. Lees hier meer.
Saturday 17 October 2020

Ook wij volgden de persconferentie met een bang hart. We hadden zo gehoopt dat de restaurants en cafés open zouden blijven, maar het heeft niet mogen zijn... Wat een zware klap voor alle hardwerkende horecamensen die zo goed hun best doen. Bij Horeca Forma leven we met jullie mee.

Als vormingsorganisatie willen we er voor de horecasector en haar mensen zijn, zeker nu. Daarom gaan de meeste opleidingen in de week van 19 oktober door, daar waar het kan. Om praktische redenen vragen we om uitzonderlijk je lunch zelf mee te nemen. Toch moeten we helaas ook enkele opleidingen annuleren. 

Dit weekend (uiterlijk maandag) informeren wij de deelnemers via e-mail over de status van hun geplande opleiding in deze week. 

Jouw veiligheid is onze topprioriteit                                            

In deze moeilijke periode willen we je de kans geven om je geplande opleiding te volgen. Maar het spreekt voor zich dat dit in veilige omstandigheden moet en zal gebeuren. Daarom beperken we het aantal deelnemers en passen we de hygiëne- en afstandsmaatregelen strikt toe. Als we allemaal de regels naleven, dan maken we er samen een interessante, leuke én coronaproof opleidingsdag van.

En de weken daarna?

In de loop van de week bekijken wij hoe we de periode na 23/10 aanpakken. Uiteraard brengen we de deelnemers op de hoogte via e-mail. Hou ook zeker onze website in de gaten voor updates.

Heb je nog vragen? 

Stel ze gerust via opleidingen@horecaformavlaanderen.be. Op weekdagen kan je ons ook bellen op 02 513 64 84.