Coronaproof opleiding volgen bij Horeca Forma

Bij Horeca Forma hechten wij veel belang aan de veiligheid van onze deelnemers, trainers en locaties. Door samen de regels op te volgen kan je veilig en met een gerust hart deelnemen aan onze opleidingen.
Thursday 3 September 2020

We vragen je om een seintje te geven (opleidingen@horecaformavlaanderen.be of 02 513 64 84) als je ziek bent of 14 dagen vóór de opleidingsdag symptomen vertoonde. Je kan dan niet deelnemen aan deze training, we doen je graag een voorstel van een nieuwe opleidingsdatum.

Dit zijn de richtlijnen die we volgen:

Je mondmasker meenemen

Neem je eigen mondmasker mee en een zakje of doosje om deze in op te bergen. Iedereen draagt een mondmasker, ook de trainer, wanneer de 1,5m niet gerespecteerd kan worden. Ook tijdens de praktijkopleidingen, maar natuurlijk niet wanneer je proeft, eet en drinkt :).

Ontsmetting

De lokalen & opleidingsmaterialen worden regelmatig en grondig ontsmet. Onze opleidingslocaties voorzien ook handgel zodat je zelf regelmatig je handen kan ontsmetten.

1,5 meter afstand

Blijf altijd op 1,5 meter afstand van je mededeelnemers. Als het niet anders kan, dan grijp je naar je mondmasker. Tijdens de theoretische trainingen blijven de deelnemers op een vaste plek zitten.

9 personen of minder

Dit najaar zijn er maximum 9 plaatsen per opleiding. En als de locatie redelijk klein is, dan zelfs minder dan 9. Je weet wat dat betekent: snel inschrijven is de boodschap!

Niezen en hoesten

Je kent het intussen wel: nies of hoest aub in je elleboog of in een papieren zakdoek die je niet moet laten rondslingeren want wij voorzien vuilbakken.

Toiletgebruik

Het toiletgebruik gebeurt bij voorkeur 1 per 1. Natuurlijk was je je handen na het toiletgebruik.

Plezier maken en veel leren

Tot slot ... onze voornaamste richtlijn blijft om met veel goesting veel bij te leren van de trainer en van elkaar. Daar verandert corona helemaal niets aan.

Ohja, wij blijven ook lunch, waters en koffie voorzien, zoals we altijd doen bij opleidingen van een volledige dag.

 

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust aan je vormingsconsulent of mail ons via opleidingen@horecaformavlaanderen.be. Wij zijn er klaar  voor!