Coronaproof opleiding volgen bij Horeca Forma

Bij Horeca Forma hechten wij veel belang aan de veiligheid van onze deelnemers, trainers en locaties. Door samen de regels op te volgen kan je veilig en met een gerust hart deelnemen aan onze opleidingen.
Donderdag 3 September 2020

Deze pagina werd laatst bijgewerkt op 24 maart 2021.

We vragen je om een seintje te geven (opleidingen@horecaformavlaanderen.be of 02 513 64 84) als je ziek bent of 14 dagen vóór de opleidingsdag symptomen vertoonde. Je kan dan niet deelnemen aan deze training, we doen je graag een voorstel van een nieuwe opleidingsdatum.

Mix van online en offline opleidingen in 2021

Dit voorjaar organiseert Horeca Forma digitale trainingen en trainingen op locatie.

Zo pakken we het aan

Opleidingen op locatie: zo houden we het samen veilig

1. Thuisblijven als het moet

Wie ziek is, symptomen vertoont of in quarantaine moet, blijft thuis. Geef een seintje op opleidingen@horecaformavlaanderen.be of 02 513 64 84, we zoeken samen naar een nieuwe datum.

2. Eigen lunch, drank en pen & papier

We kunnen niet voorzichtig genoeg zijn in deze tijden. Daarom vragen we momenteel aan de deelnemers om een eigen individuele lunch, drank en schrijfgerief mee te brengen. De cursus wordt niet meer uitgedeeld tijdens de opleiding, maar wordt via e-mail nagestuurd.

3. Eigen mondmasker

Tijdens de opleiding draagt iedereen een mondmasker, ook de trainer.

4. Demo's en individuele oefeningen

Je zit niet stil en steekt de handen uit de mouwen, maar dan op een gestructureerde manier. De trainer zal veel demo's geven en je gaat individueel aan de slag op veilige afstand van elkaar. Controleer in de bevestigingsmail (na je inschrijving) welk materiaal je best zelf meeneemt (bv. messenset, koksvest, ...).

5. Ontsmetting

De lokalen & opleidingsmaterialen worden regelmatig en grondig ontsmet. Onze opleidingslocaties voorzien ook handgel zodat je zelf regelmatig je handen kan ontsmetten.

6. 1,5 meter afstand

Blijf op 1,5 meter afstand van je mededeelnemers.

7. Zeven deelnemers per opleiding

Je weet wat dat betekent: snel inschrijven is de boodschap! Graag ook een seintje als je niet kan komen (via opleidingen@horecaformavlaanderen.be), zo kan iemand anders je plaats innemen.

8. Niezen en hoesten

Je kent het intussen wel: nies of hoest in je elleboog of in een papieren zakdoek die je niet laat rondslingeren.

9. Ruime, goed geventileerde locaties

We organiseren onze opleidingen uitsluitend op ruime, goed geventileerde locaties. Hou zeker je mailbox in de gaten voor eventuele last minute wijzigingen.

10. Plezier maken en veel leren

Tot slot ... onze voornaamste richtlijn blijft om met veel goesting veel bij te leren van de trainer en van elkaar. Daar verandert corona helemaal niets aan.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust aan je vormingsconsulent of mail ons via opleidingen@horecaformavlaanderen.be

Deze tijd gebruiken om bij te leren?

Groot gelijk heb je. Schrijf je vandaag nog in voor één of meer gratis opleidingen.

Vind snel een opleiding naar jouw smaak

Tags:

  • Opleidingsnieuws