Coronaproof opleiding volgen bij Horeca Forma

Bij Horeca Forma hechten wij veel belang aan de veiligheid van onze deelnemers, trainers en locaties. Door samen de regels op te volgen kan je veilig en met een gerust hart deelnemen aan onze opleidingen.
Thursday 3 September 2020

We vragen je om een seintje te geven (opleidingen@horecaformavlaanderen.be of 02 513 64 84) als je ziek bent of 14 dagen vóór de opleidingsdag symptomen vertoonde. Je kan dan niet deelnemen aan deze training, we doen je graag een voorstel van een nieuwe opleidingsdatum.

Opleidingsaanbod on hold

Update: tussen 2 november en eind dit jaar organiseren we geen enkele (fysieke) opleiding. We schakelen over op een selectie van online trainingen.

Online opleidingen bij Horeca Forma

Dit zijn de richtlijnen die we volgen:

Nieuw sinds 19/10: eigen lunch, drank en pen & papier

Nu de tweede coronagolf ons land overspoelt, worden ook de maatregelen strenger en moeten we met z'n allen extra voorzichtig zijn. Daarom is het voorlopig niet mogelijk om jullie te verwennen met een lekkere lunch en drankjes. Ook hebben wij beslist om geen papieren cursusmateriaal meer uit te delen. Breng dus je eigen lunchpakketje en drank mee en stop ook nog gauw een balpen en notablok in je tas voor je naar de opleiding vertrekt. De cursus krijg je achteraf netjes in je mailbox. 

Mondmasker

Tijdens de opleiding draagt iedereen een mondmasker, ook de trainer. In sommige gevallen (wanneer je neerzit op een vaste plek en de 1,5m gerespecteerd wordt, of wanneer je moet proeven/eten/drinken) kan het mondmasker uit. De trainer en/of consulent van Horeca Forma zal de groep hierover informeren bij aanvang van de opleiding.

Ontsmetting

De lokalen & opleidingsmaterialen worden regelmatig en grondig ontsmet. Onze opleidingslocaties voorzien ook handgel zodat je zelf regelmatig je handen kan ontsmetten.

1,5 meter afstand

Blijf altijd op 1,5 meter afstand van je mededeelnemers. Als het eventjes niet anders kan, dan grijp je naar je mondmasker. Tijdens de theoretische trainingen blijven de deelnemers op een vaste plek zitten.

9 personen of minder

Dit najaar zijn er meestal 7 tot 9 plaatsen per opleiding, afhankelijk van de grootte van de opleidingslocatie. Je weet wat dat betekent: snel inschrijven is de boodschap! En een seintje geven wanneer je niet kan komen, dat appreciëren we ook. Zo kan iemand anders tenminste je plaats innemen.

Niezen en hoesten

Je kent het intussen wel: nies of hoest aub in je elleboog of in een papieren zakdoek die je niet moet laten rondslingeren want wij voorzien vuilbakken.

Toiletgebruik

Het toiletgebruik gebeurt bij voorkeur 1 per 1. Natuurlijk was je je handen na het toiletgebruik.

Plezier maken en veel leren

Tot slot ... onze voornaamste richtlijn blijft om met veel goesting veel bij te leren van de trainer en van elkaar. Daar verandert corona helemaal niets aan.

 

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust aan je vormingsconsulent of mail ons via opleidingen@horecaformavlaanderen.be