Belevingstraining voor Leuvense horeca: Veilig en verantwoord alcohol schenken

Horeca Forma is opleidingspartner van het Project Lazarus, een initiatief van de stad Leuven, AB Inbev en Tweepeerenboom. De Leuvense campagne streeft naar een daling van het overmatig alcoholgebruik. Ook de horeca kan hierin een rol spelen. Deze gratis training loopt deze zomer in Health House.
Maandag 6 July 2020

Als horeca-uitbater of barman wil je verantwoord omgaan met het schenken van alcohol, daarvoor heb je inzicht nodig in de verschillende motieven van het drankgebruik van je gasten. Dankzij deze belevingstraining van 3 uur leer jij hoe je best reageert in verschillende situaties en leer jij verantwoord omgaan met het drankgebruik van je gasten. Op deze manier hou je de gasten langer in de funzone. Wat het imago van je zaak ten goede komt.

Is je horecazaak gevestigd in (groot-)Leuven?

Dan kan jij als eigenaar, uitbater of medewerker gratis deelnemen aan deze opleiding.

Deze training maakt deel uit van het Project Lazarus. Dit project heeft als missie de schadelijke gevolgen van alcohol te reduceren met 10% en overmatig gebruik om te buigen naar veilig en verantwoord omgaan met alcohol. Lazarus is een samenwerking tussen stad Leuven, AB InBev en vele andere partners waaronder Horeca Forma. Op dit moment is deze training een eerste pilot-fase en enkel beschikbaar voor medewerkers en zaakvoerders van de Leuvense Horeca. De ambitie is om uit te breiden naar andere steden.

Wil je graag je steentje bijdragen?

Schrijf je in en laat ons samen werken aan meer verantwoord omgaan met alcoholgebruik.

Schrijf je in voor de belevingstraining
Samenwerkingen